Millorem les instal·lacions. Ajuda’ns!

Amb el terra no s’hi juga!

Amb el vostre ajut vam aconseguir finalment tirar la campanya cap a endavant i obtener tots els calers necessaris per poder posar el nou terra per la Sala Tennis Taula Can Balsach. A continuación posem unes fotos de com va quedar la sala amb el terra nou.

A continuació us passem diferents vídeos de la campanya.

Mireu quin Time-lapse (El time-lapse es una tècnica fotogràfica molt popular que es fa servir per mostrar diferents motius o succesos que en general succeixen a velocitats molt lentes. L’efecte visual que s’aconsegueix és que tot el que s’ha capturat es mogui molt rapidament) que ha fet el Ramon Carceller amb el muntatge del terra, són 4 minuts quan vam estar quasi 12 hores. És un rècord per tots, segurament més pels que hi vam ser presents i treballant durant tantes hores, però ha valgut la pena, al final surt quatre fotos de com era el local al principi i com ha quedat, val la pena veure-ho!!


Un nou vídeo amb els nens/es, nois/es, adults/es, en fi, alguns dels molts components de Falcons…

Mireu el lipdub que hem gravat més xulo. Gràcies als càmeres Jofre i Bernat i a l’editor del vídeo, el Ramon Carceller. Gràcies a tots els que heu col·laborat com actors i al Campió del Món de Trick-Shots (Josep Anton).

El Lluís Puig, fisioterapeuta, col·laborador de la secció “Fem salut” dels Matins de TV3 i també de la secció “El físio a casa” del programa “Tot és possible” de RAC1 també demana la col·laboració pel nostre projecte. Junts ho farem possible!!

El Lluís Gavaldà de “Els Pets” també ens volen ajudar, entre tots ho farem possible!!

El primer vídeo de la campanya:

Mireu el vídeo de l’evolució del nostre local i del proper repte que tenim: Amb el terra no s’hi juga. Millorem les instal·lacions

El mític jugador de basquet del Barça Audie Norris també demana que col·laboreu amb Falcons, mira el vídeo fins al final o et perdràs el ball de l’Audie…Són “només” 53 segons, quin crack!! Gràcies Audie, Ramon i Bernat!!

Un vídeo per tocar la fibra als sabadellencs…

 

Ara tenim una oportunitat molt bona per fer un pas més per poder adequar les nostres instal·lacions per a la pràctica del tennis taula.inauguracio-2 Comptar amb la vostra col·laboració ens permetrà reforçar un projecte esportiu i social que realitzem des del voluntariat i la passió pel nostre esport. Amb la millora de les instal·lacions podrem dignificar les condicions per a la pràctica d’aquest esport, i podrem millorar la nostra tasca de promoció i formació de nous jugadors i noves promeses.

Descripció Fa gaire bé un any vam aconseguir, amb molts esforços i amb la col·laboració de moltes persones, poder disposar de les dependències de Can Balsach. Vam començar en el nou local fent un arranjament mínim. Ara gràcies als companys del CTT Borges tenim l’oportunitat de fer un pas més: instal·lar un paviment preparat per a la pràctica del tennis taula. El tennis taula és un esport molt tècnic que comporta una gran precisió en els cops a la pilota amb la pala acompanyat d’un alt grau de coordinació motora i psicològica. Per poder practicar aquest esport, cal que tot el material (taula, xarxa, raqueta i pilota) estigui en perfectes condicions, així com l’espai (superfície del terra, il·luminació, grau d’humitat de l’aire, temperatura de la sala). Amb la instal·lació de 320 m2 d’un paviment especialitzat per a la pràctica del tennis taula (terra Stag de 3’8mm), podrem disposar de 12 taules de jocs disponibles en el mateix moment, i això suposarà un canvi qualitatiu molt important, tot i que encara quedarà pendent la millora de la il·luminació i la regulació de la temperatura de la sala. Aquestes temes seran propers reptes que anirem assumint a partir de les oportunitats que vagin sorgint. Sabem que gràcies a la col·laboració de moltes persones que estimen l’esport i que entenen la nostra necessitat podrem fer realitat el somni de qualsevol esportista: poder practicar el seu esport en unes instal·lacions adequades amb les mínimes condicions d’ús.

Entre tots ho farem possible:

–          Els que valoren l’esforç i el treball individual.

–          Els que creuen que la solidaritat és el camí per ser més forts.

–          Els que fan de l’esport un estil de vida.

–          Els que l’esport els ha donat amics, parella, i moltes més coses.

–          Els que els valors de l’esport l’han fet créixer i superar situacions difícils.

–          Els que volen que el nom de Sabadell viatgi per tot arreu, Catalunya, Espanya, Europa, i el Món.

Pressupost

Paviment Stag de 3’8mm (320 m2)    2.200€

Material d’instal·lació    600€

Total: 2.800€  

Qui som La secció de Tennis Taula del Club Falcons té un projecte esportiu que es fonamenta en el treball de promoció d’aquest esport entre els infants i joves, i jugadors no federats de totes les edats i sexes. El foment de la pedrera passa per l’activitat de l’escola TT, i la dinamització social per  l’organització de campionats per a jugadors federats i també per a no federats. Gràcies a aquest treball de promoció i educatiu tenim equips en les diferents categories provincials i estatals. Considerem un èxit social i esportiu haver arribat fins fa 2 anys a la màxima categoria masculina estatal i en l’actualitat estar competint amb un equip de noies en la categoria homòloga. Actualment tenim 50 jugadors federats i 40 no federats, i 1 entrenador.

Cada any passen per les instal·lacions de l’escola més de 1.000 persones, es celebren més de 250 partits de les diferents categories. Organitzem diferents campionats i activitats: Torneig de Reis, Open Sabadell, Campionat de Sabadell, Torneig social, Campus d’estiu, setmana Santa, Nadal. I acollim les competicions de Ping Pong x Tothom, i la competició del campionat escolar de Sabadell.