Escola TT

SOM ESCOLA DE TENNIS TAULA!

Presentació

Som un equip humà amb l’entrenador, Joan Nogueras, al capdavant que sobretot volem que la gent s’ho passi bé practicant el tennis taula; ho fem amb passió perquè creiem en el nostre esport i per això volem que tu també tinguis l’oportunitat de poder practicar-lo.

Gaudim ensenyant tot el que sabem d’aquest esport que tant ens agrada i apassiona; tenim voluntat de servei, d’ensenyar a millorar la tècnica; nosaltres posem les bases, tu pots somiar fins on vols arribar… nosaltres t’ajudarem i estarem al teu costat.

També us donarem pautes per adquirir bons hàbits relacionats amb l’esport, com ara: l’escalfament previ; els estiraments un cop acabat l’entrenament; la hidratació durant l’entrenament i la competició, etc.

A qui va dirigida

L’escola va dirigida a tothom qui vulgui venir a passar una estona amena i divertida; és igual si tens 4 anys o en tens 99, sempre és un bon moment per començar.

Horaris

El local està obert de dilluns a dijous des de les 17.45 fins a les 22.30h. Hi ha tres torns distribuïts per nivells, però ens adaptem a les necessitats de tots.

Els divendres s’obre des de les 18.00 fins a les 21.00 hores.

Els matins (de dilluns a divendres) s’obre des de les 09.30 hores fins a les 13.30 hores.

Preus

Escolars

A nivell escolar formem part del circuit de competicions que organitza el Consell Esportiu de Sabadell conjuntament amb nosaltres, per tal de fomentar la pràctica del tennis taula des de petits, inculcar els valors positius de l’esport i aprendre a saber guanyar… i perdre.

Qui no vulgui competir, pot venir igualment a fer  esport i, per tant, fer salut.

 

Escola-2-reduida

(un dia "especial", el Joan ha deixat que els nens decideixin els exercicis que volen fer durant l'entrenament)

Nens i joves federats

Els entrenaments dirigits pel Joan Nogueras fan que vagin progressant en el domini del joc i millorant en els resultats en les diferents competicions, tot adquirint bons hàbits de comportament i de col·laboració.

Circuit Promeses

Els/les nens/es, nois/es que ja tenen un nivell més alt i una certa disponibilitat se’ls ofereix la possibilitat de jugar el Circuit Promeses que organitza la RTB de la Federació Catalana de Tennis Taula.

Adults No Federats

Aquest grup, obert a homes/dones, té la finalitat de practicar el tennis taula una vegada a la setmana (els dijous) i fer una iniciació en la técnica i la tàctica d’aquest esport. L’horari d’aquesta temporada es Dijous de 19:00 a 20:30 hores.

Aquest grup està dirigit pel Richard García.

Adults i veterans Federats

Aquest grup, obert a homes/dones, té la finalitat de millorar en els diferents aspectes del tennis taula per gent ja gran però que vol seguir progressant i millorar el seu nivel competitiu. S’entrena 2 cops per setmana. L’horari d’aquesta temporada es Dilluns i Dimecres de 19:00 a 21:00 hores.

Aquest grup està dirigit pel Richard García.

PPXTT

Els més grans tenen la possibilitat de disputar el circuit Ping Pong per Tothom (PPXTT), organitzat per la Federació Catalana de Tennis Taula, al qual Falcons està associat, i és una de les seus on es fa la competició (Open Club Falcons); hi ha diferents nivells (estrelles) en funció del nivell de cadascú. Una molt bona oportunitat de començar a competir.