Falcons es col·loca líder

Gran cap de setmana per l’equip del Falcons Sabadell Smatsa Agora Grup que, després d’una victòria per 5-1, es col·loca líder en solitari de la Primera Nacional de Tennis Taula. Continua així amb il·lusió l’inici d’una temporada amb el somni de l’ascens.

Ateneu 1882- Falcons Smatsa

                               Falcons – Ateneu

En el partit de dissabte contra el CTT Ateneu 1882, l’entrenador Joan Nogueras va donar descans al seu nou fitxatge Kenji Matsuoka, per confiar en l’equip base de la temporada anterior, Miquel Muñoz, Roger Blanco i Adrià Úbeda. Davant d’un equip molt experimentat, l’inici va ser dubtós, amb Adrià Úbeda aconseguint el primer punt per la mínima (3-2), seguit d’una derrota de Roger Blanco, inesperada donat el seu excel·lent estat de forma.

De totes formes, Miquel Muñoz es va encarregar de tornar l’avantatge a la general al conjunt sabadellenc, amb una victòria clara, i d’aquí en endavant l’equip va agafar velocitat de creuer, refent-se Roger Blanco amb una victòria al seu segon partit i tota una demostració de bon joc. Torn d’Adrià Úbeda, que va arrodonir el seu debut amb un partit de manual i la seva segona victòria del dia, aquesta per 3-0. Miquel Muñoz va tancar el partit sofrint, però guanyant i confiat després de les dues victòries individuals del dia.

Somiant

Victòria final per 5-1, que referma les intencions dels falconistes de buscar estar a dalt de la classificació durant aquesta temporada, i que demostra que posi el tècnic l’equip que posi, Falcons té un equip molt compensat que pot aspirar a tot.

La setmana vinent l’equip torna a jugar a casa dissabte a les 18.00 contra UE Sant Cugat, conjunt que de moment està a la part baixa de la taula però com sempre, qualsevol rival es perillós!

Posted in General and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada