Victòria de Falcons per començar a somiar

Falcons ha debutat en aquesta il·lusionant temporada amb una victòria contra el Blanxart Olesa, amb un 4-2 que deixa els sabadellencs confiats de cara a següents jornades.

Tensió i nervis

I és que els inicis són complicats, especialment quan l’objectiu és elevat, i l’equip de Joan Nogueras no arribava amb les millors sensacions al partit. Tot va començar bé, amb el debut amb victòria de Kenji Matsuoka contra Toni Grau, sobreposant-se a un primer set advers, i deixant el resultat en 3-1, pujant el primer punt global per l’equip local. Sortia Roger Blanco a la taula, i es va convertir en l’heroi de la jornada, aconseguint una molt soferta victòria contra Jaume Jofre, per un ajustat 3-2, donant un cert marge amb un global de 2-0 per Falcons. Torn per Miquel Muñoz, que encara poc rodat res va poder fer davant de Renato Moscoso, en un partit on, tot i anar de menys a més, va claudicar per 1-3, i Olesa s’acostava al marcador.

Blanco puja el nivell

No calia però patir, ja que en una demostració de bon joc, Blanco s’imposava a Grau per la màxima i donava oxigen al conjunt local, deixant-lo a una sola victòria d’imposar-se al conjunt visitant. I aquí es va notar el pes del debut a Matsuoka que, en un partit ple de nervis, va fallar davant de Moscoso i va cedir la pressió de tancar l’enfrontament a Muñoz.

Muñoz esvaeix els dubtes

Falcons anava per davant 3-2, i van aflorar els dubtes quan el jugador de la pedrera falconista Muñoz va sortir contra Jofre. L’últim enfrontament entre ells s’havia decantat sense discussions de cara al visitant, així que els precedents no eren gaire bons. Però Muñoz no va deixar que res espatllés el primer partit de la temporada, donant un cop de puny sobre la taula amb un 11-2 al primer set, per acabar amb un 3-1 i el 4-2 global.

I a seguir somiant

Demostració de nivell, solvència i experiència adquirida la passada temporada per part de la tripleta Falconista, que augura una molt bona temporada per l’equip de Sabadell. La setmana vinent visita a un Ateneu 1882 que també ha debutat amb victòria, buscant millors sensacions i la victòria final per seguir a dalt de la classificació.

 Falcons celebrant la victòria

 

Posted in General and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada