Falcons comença amb l’Open Catalunya

Comença la temporada 18-19, i el tret de sortida l’hem fet amb una molt bona participació a l’Open Catalunya, on Falcons ha portat aquesta vegada a 17 palistes, amb la victòria de Roger Blanco al Senior B, on es va demostrar molt dominant, com a resultat més destacat.

Muñoz, Úbeda, Blanco i Matsuoka, amb Font

Primer Equip

Començant pel Senior A, on els jugadors del primer equip van anar a preparar-se per una emocionant temporada, el nou fitxatge de Falcons, Albert Kenji Matsuoka, va aconseguir arribar a 1/4 de final, on va caure per un ajustadíssim 3-2 contra el badaloní Adrià Fernández. Adrià Úbeda va ser el paradigma de la irregularitat i, tot i com sempre mostrar detalls de gran qualitat, va quedar-se a 1/8ens. Miquel Muñoz va tenir l’inici més discret, i només va poder aconseguir una victòria, però recordem que sempre ha sigut un jugador tipus “diesel”, sabem que d’aquí en endavant el seu nivell de joc pujarà de forma exponencial. L’altre integrant de Primera Nacional, Roger Blanco, va haver de disputar el Senior B per motius de rànquing, però va aprofitar l’oportunitat per mostrar el seu gran estat de forma, guanyant tots els partits del dia amb una gran solvència excepte als 1/4 de final on va patir amb el jugador de Cassà Andreu Puigmolé, per acabar imposant-se per 3-2 en una demostració de confiança. Gran Open del jugador de Vilanova, que espera pujar a les cotes més altes de la seva carrera aquesta temporada.

En el Senior C van quedar enquadrats Roger Mitats, que va aconseguir arribar a uns meritoris 1/4 de final, i Miquel Bosch, que en la seva primera participació es va quedar a les portes de passar de grup amb partits molt disputats.

Bosch, Mitats i Cairó

Femení

Seguint per la categoria femenina, els resultats van ser més aviat discrets, no aconseguint Núria Macià passar de grup al Femení A i quedant-se la recent incorporació Abril Vidal a 1/4 de final del Femení B. No és l’inici esperat pel tècnic Joan Nogueras, però encara queda un mes sencer per l’inici de la Lliga Nacional Femenina, per tant temps de sobra per posar-se a to.

Pedrera

Molts jugadors de Falcons debutaven o redebutaven en la competició, mostrant les ilusions del conjunt sabadellenc per aquesta temporada, on sembla que la pedrera resurgeix, participant en el Juvenil Ferran Ortuó, Martí Manent i Alejandro Cruz, així com en la categoria Infantil Joel Quattrer, Martí Buisan i Alex Ramírez. Aniol Font, amb només 8 anys, va jugar una categoría superior a la seva, l’Aleví A, quedant Fran Serrano i Andreu Olivares al Benjamí. Resultats dispars entre aquests jugadors, però van tenir en comú unes enormes ganes de competir i una molt bona actitud, que fa preveure un bon futur per ells.

Serrano i germans Olivares

AMUNT FALCONS!

Quattrer, Buisan i Ramírez

Posted in General and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada