Esperat debut a Primera Nacional

El Falcons Sabadell-Smatsa Agora Grup de Primera Nacional farà el seu debut aquest dissabte a les 18.00 hores a Can Balsach, iniciant davant del Blanxart Olesa un camí que esperen els porti a una temporada gloriosa.

Per intentar estar al capdamunt de la classificació, l’equip sabadellenc s’ha reforçat amb el fitxatge de luxe d’Albert Kenji Matsuoka, jugador que prové precisament de la Divisió d’Honor. Matsuoka, que baixa una categoria per intentar l’ascens de forma immediata, estarà acompanyat per la ja coneguda tripleta de Miquel Muñoz, Adrià Úbeda i Roger Blanco, que la passada temporada van finalitzar la lliga en tercera posició. Junts formen un dels equips més joves i il·lusionants de tota la lliga.

També suposa el debut de la resta d’equips de Falcons Sabadell, que enguany compta amb set equips més, liderats pel Primera Nacional Femenina, que busquen portar el nom de l’equip al més amunt possible.

Posted in General and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada