Expectatives superades, pòdium per Falcons als Campionats d’Espanya


Falcons supera les expectatives als Campionat d’Espanya Aleví que s’estan jugant a Antequera, on l’equip format per Núria Macià i Marina Bueno van aconseguir pujar al pòdium després d’unes fases eliminatòries agòniques, on es va demostrar que les noies de Joan Nogueras són realment un equip molt compensat i unes grans competidores.

L’inici del campionat va venir marcat per una fase de grups relativament plàcida, on les sabadellenques només van tenir problemes contra l’equip gallec de Naron, però dos punts de Marina Bueno i la victòria als dobles van fer acabar el grup amb 4 victòries de 4 partits, quedant per tant primeres de grup, i passant directes a vuitens de final.
A vuitens de final l’equip rival seria un temible Tecnigen Linares, que comptava amb una de les millors jugadores del campionat en Cristina Prieto, acompanyada per Maria F. Martínez. El partit va començar amb un emocionantíssim partit entre Prieto i Bueno, que es va acabar decantant amb una remuntada espectacular de la banda del conjunt falconista, remuntant Bueno un 2-8 en contra a l’últim set. Amb les pulsacions molt altes seguia Macià contra la rival Martínez, partit que també es va decantar de la banda falconista per idèntic resultat 3-2, que va portar al punt del dobles que va resultar decisiu, amb Macià i Bueno guanyant 3-0 y deixant el global Falcons 3 – 0 Linares, portant Falcons a quarts de final.
Uns quarts de final que van resultat increïblement igualats, i on es va demostrar la gran parella que formen les noies del Falcons Sabadell. L’equip rival era l’Atletico San Sebastian, format per Nerea Aizpurua, una de les millors jugadores del panorama espanyol, secundada per Irati Artola, que tot i no tenir el nivell de la seva companya és una molt bona jugadora. Es va començar una vegada més pel partit entre les dues teòriques millors jugadores, Aizpurua contra Bueno, duel que es va decantar per la jugadora vasca amb un clar 3-0. Semblava que el partit es posava molt complicat quan Artola va guanyar el primer set a Macià, però aquesta amb molta solvència va remuntar i acabar guanyant per 3-1, deixant el global 1-1 cara als dobles, que es preveien decisius. I com tot bon partit decisiu, va estar molt igualat, amb constants canvis de marcador, però al final van sortir-ne victorioses les jugadores de San Sebastian per la mínima, deixant el seu equip a només una victòria de les semifinals a falta de dos individuals. Aquí va ser on Núria Macià va protagonitzar el partit de la jornada, guanyant els primers dos sets a Nerea Aizpurua, que va reaccionar en els següents dos portant el partit a l’últim set, on després d’un inici dubtòs, Macià va acabar amb un parcial de 9-1 per endur-se la victòria i empatar el global a 2. Un últim partit marcat pels nervis, on Marina Bueno va fer bona la seva condició de favorita i es va acabar enduent la victòria, portant l’equip de Sabadell a les semifinals del Campionat d’Espanya de Tennis Taula.
Semifinals que van ser un mur per Falcons, contra el poderós equip de Collado Mediano, amb derrotes de Marina Bueno sobre Angela Rodríguez i Núria Macià sobre Marta Ortega, i acabant amb un dobles més ajustat, però tot i així les jugadores de l’equip madrileny es van imposar a Falcons Sabadell per un 3-0 global, no desmereixent en absolut el fantàstic resultat aconseguit.
Pòdium al final per Falcons Sabadell Smatsa amb una Núria Macià a qui encara queda un any a la categoria i que aconsegueix el seu primer pòdium a uns Campionat d’Espanya, deixant mostres d’un nivell que fa que esperem que sigui el primer de molts!

Posted in Campionats d'Espanya, Temporada 2017-18 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada