Falcons suma en masculí i femení

Aquest cap de setmana es van disputar els Campionats de Catalunya en categoria Absoluta, on Falcons s’ha reivindicat amb l’inclusió d’un equip masculí i un femení entre els 8 millors de Catalunya, cosa que només ha aconseguit fer un altre equip, Ripollet.
En categoria masculina la dificultat era màxima, donada la lesió d’un dels principals jugadors, Adrià Úbeda, que en aquest tipus de tornejos sempre frega la perfecció. El va substituir amb nota Adrià López, però tant Miquel Muñoz com un soprenent Roger Blanco van donar la talla i no es va notar gaire l’absència d’Úbeda.
En la fase de grups, Falcons només va perdre contra el Club Natació Mataró, equip molt potent que posteriorment va acabar el Campionat en tercera posició. Victòries sobre Torelló, amb dos punts de Roger Blanco, i sobre Ripollet “B” van classificar als sabadellencs com a segons de grup. Posteriorment, en eliminatòries lluitant de la cinquena a la vuitena posició, l’equip va guanyar clarament a Lluïsos de Gràcia, amb dos punts aquesta vegada de Miquel Muñoz, i va caure davant del Ripollet “A” per acabar en una meritòria sisena posició.
En categoria femenina, les noies capitanejades per Sara Ballester van presentar l’equip més jove de la competició, amb les promeses Marina Bueno i Núria Macià acompanyant a la més que provada capitana. Ballester va aconseguir allargar els partits amb diverses victòries individuals, però els resultats van ser adversos donat el gran nivell del Campionat. Objectiu complert però, ja que es buscava experiència per les alevines de Falcons, sumant molts partits en un mateix dia per acabar cinquenes al Campionat de Catalunya Absolut.
Al dia següent, en la competició d’individuals i dobles es va notar el peatge del difícil dia d’equips, però s’ha de remarcar els quarts de final de Sara Ballester en individual femení i el pòdium en dobles femenins, integrat per Sara Ballester i Núria Macià, que amb només 11 anys ja pot sumar aquest pòdium absolut al seu currículum.

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2017-18 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada