Pòdium Falconista a l’Estatal de Valladolid

L’expedició de Falcons a l’Estatal, torneig disputat aquest cap de setmana a Valladolid on només hi participen els 48 millors d’Espanya de cada categoria, estava formada per Marina Bueno i Núria Macià en la categoria aleví femení i Adrià Úbeda i Miquel Muñoz en la categoria sub-23 masculí.
Ja us avancem que hi va haver cara i creu en les dues categories, on el tècnic Joan Nogueras tenia dipositades grans esperances. En la categoria alevina, les noies de l’equip del vallès van començar la fase de grups de forma molt diferent. La badalonina Marina Bueno va tenir un rendiment espectacular, guanyant tots els 5 partits amb gran solvència, mentre que la sabadellenca Núria Macià només va aconseguir dues victòries, i un seguit de derrotes molt ajustades, que van fer que no passés a la fase d’eliminatòries. Aprenentatge per ella, que de ben segur tornarà als pòdiums als que ens ha malacostumat.
En la part masculina, amb el mateix sistema de joc, Miquel Muñoz es va mostrar molt sòlid i va aconseguir la classificació per les eliminatòries amb 3 victòries i 2 derrotes, mentre que Adrià Úbeda, en un grup molt fort, va quedar últim de grup, tot i un intens partit amb el posterior subcampió del torneig, Daniel Palacios, que va perdre per 2-3.
En la fase d’eliminatòries, Miquel Muñoz va caure en un partit de batzegades amb Borja Sánchez, antic integrant de la selecció espanyola, per un 1-3 on va tenir les seves opcions. Bon torneig per part de Muñoz, que cada vegada demostra més nivell, tant en els tornejos com a lliga.
La sorpresa la donava la nova incorporació Marina Bueno, amb excel·lents partits i una gran confiança en ella mateixa, on després de 3 victòries clares es va plantar a semifinals, on va haver de claudicar davant d’un immensa Sílvia Coll, jugadora de Vic, per un 1-3, tot i començar guanyant el partit. Bueno ha mostrat en aquest campionat que pot competir amb les millors d’Espanya, i s’ha guanyat la classificació pel Top-8 Espanyol, on les primeres 8 del rànquing espanyol competeixen en format de tots contra tots. L’enhorabona per aquest resultat, al que de ben segur el seguiran molts d’altres.

Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2017-18 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada