Presentació Falcons

Aquest dissabte passat el Club de Tennis Taula Falcons Sabadell AE va apujar el teló d’una nova temporada. I ho va fer presentant els seus equips de cara a aquest curs 2017-2018 amb la presencia d’unes 150 persones que van omplir la Sala de Tennis Taula Can Balzac.
El club sabadallenc, que compta amb gairebé 100 palistes federats, va mostrar-se en societat amb el múscul mediàtic que el caracteritza, en un acte festiu amb tota la familia del club, que serveix com a tret de sortida a una nova campanya plena de reptes i il·lusions.
Un d’aquests reptes és la creació d’un nou equip femení que competirà a la Lliga de Primera Nacional Femenina, seguint l’estela de l’anterior equip femení, que va encadenar diverses temporades de forma consecutiva a Superdivisió, la màxima categoria del Tennis Taula estatal.
Una de les integrants d’aquest equip era, precisament, la palista formada a Falcons, Sara Ballester, que enguany torna a formar part d’aquesta nova aventura per intentar assolir el tant desitjat ascens i consolidar d’aquesta manera l’equip a l’elit.
Amb ella, hi haurà la nova sensació del tennis taula femení de Sabadell, Núria Macià, que amb tan sols 11 anys la temporada passada va aconseguir 5 medalles als Campionats de Catalunya.
A més, s’incorpora la palista badalonina de 12 anys Marina Bueno, que també formarà equip en categories d’edats amb la Núria. Per completar l’equip amb la mitjana d’edat més baixa de la categoria trobem les germanes malteses Anthea i Nicole Cutajar, de 12 i 14 anys, respectivament; i Júlia Roca, que torna a les competicions després de 4 anys de pausa.
Un altre dels pals de paller del club és l’equip de Primera Nacional Masculina, capitanejat per segon any pel Miquel Muñoz, un jugador que la temporada passada va liderar la victòria dels de la Creu Alta al Campionat de Catalunya sub-21. Enguany l’equip buscarà formar part de la classe alta de la Lliga amb la il·lusió de l’ascens a Divisió d’Honor.
El director tècnic del club, Joan Nogueras, que compta amb l’ajuda de Sara Ballester com a entrenadora, té a la seva disposició l’Escola de Tennis Taula més gran de Catalunya, amb més de 50 nenes i nens que dispositen dia rere dia la seva confiança en els valors que transmet Falcons.
L’acte va cloure amb un sopar de germanor que va servir per posar el punt i final a una magnífica tarda de tennis taula, que havia començat a mitja tarda amb la disputa simultània dels partits de primera i segona nacional masculina.
Finalment, i com cada temporada, el Club de Tennis Taula Falcons Sabadell AE vol agrair la difusió i el suport que li confereixen els mitjans locals de la ciutat vallesana: Ràdio Sabadell i Diari de Sabadell.
falco3
Falco1falco2
falco4
falco5

Posted in Activitats social, Presentació Temporada, Temporada 2017-18 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada