Cinc de Falcons a l’Estatal

Meritòria actuació Falconista al Torneig Zonal, acabant amb 5 classificats pel Torneig Estatal, on només entren els millors jugadors d’Espanya.

Aquest cap de setmana, Núria Macià, Marina Bueno, Sergi Bocanegra, Adrià Úbeda i Miquel Muñoz han aconseguit el seu objectiu, quedant entre els 8 primers del Torneig classificatori Zonal, i obtenint per tant el preuat bitllet cap al Torneig Estatal, on només hi ha classificats els 36 millors jugadors d’Espanya.

En la categoria sub-23 Falcons participava amb 6 jugadors, els tres integrants de l’equip de Primera Nacional Falcons-Smatsa, Miquel Muñoz, Adrià Úbeda i Roger Blanco, i tres del de Segona Nacional, Albert Farrés, Alex Sayago i Roger Mitats, que desgraciadament es va lesionar a l’escalfament i no va poder passar de grup. Els altres cinc sabadellencs tots van entrar al quadre final, acabant Sayago eliminat a setzens, Albert Farrés a vuitens en un partit on va tenir pilota guanyadora, Roger Blanco també a vuitens, i Adrià i Miquel a quarts de final, amb l’objectiu acomplert.

En la categoria Infantil Sergi Bocanegra va fer bons els pronòstics arribant fins a quarts de final on va perdre amb un dels favorits, Norbert Tauler, però ja amb la plaça guanyada de cara al Torneig Estatal a celebrar el Febrer.

Marina Bueno i Núria Macià, totes dues en la categoria Aleví Femenina van jugar a un bon nivell, destacant la Marina, però van caure a quarts de final igual que la resta de classificats del club.

Finalment ressaltar el debut de Fran Serrano a la categoria Benjamí tot i tenir 3 anys menys que els seus rivals, on no va poder passar de grup tot i dos partits molt ajustats que van caure del costat contrari. Amb una mica més d’experiència torna a casa per preparar-se de cara als propers tornejos.

El Torneig Estatal es disputarà a Valladolid el 16-17 i 18 de Febrer, i la setmana vinent torna la lliga pels equips de nacional.

Smatsa

Nuria Macia

Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2017-18 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada