Pòdium Falconista a l’Open de Vic

Aquest cap de setmana es va celebrar una edició més del prestigiós Open Internacional de Vic, i ja en van 32, amb representació de Falcons en diverses categories.
En la categoria Absoluta, Miquel Muñoz i Adrià Úbeda van patir uns grups amb un nivell molt dur, cosa que els va portar a classificar-se segons i, per tant, amb un primer creuament difícil que va acabar amb derrota. Roger Mitats, per la seva banda, va quedar tercer i va arribar a quarts de final del cuadre de consolació.
En categoria Alevina Femenina és on va arribar el tant preuat pòdium, amb Núria Macià tancant una fase de grups impecable amb un plè de victòries, cosa que la va portar a uns quarts de final que va solveNúria Macià 1ntar amb certa facilitat per 3-1. A les semifinals es va trobar amb Mariona Munné, de la UESC Sant Cugat, amb que va protagonitzar un partit molt ajustat, que es va acabar decantant per avantatges a l’últim set a favor de la rival. Un molt bon partit, que podria haver caigut de qualsevol banda, va fer que el resultat final fos tercera, aconseguint així un nou pòdium per afegir a una llista que cada dia és més llarga.
Marina Bueno, en la mateixa categoria, no va poder passar de vuitens de final, tot i desplegar un bon joc, es va trobar davant d’Anna Puigmolé, del TT Cassà, que en un partit a la màxima distància la va derrotar.
La setmana vinent ja comença la lliga regular per Falcons, amb enfrontaments de Primera i Segona Nacional masculina. Per la Primera Nacional Femenina, haurem d’esperar fins al dia 21 d’Octubre.
Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2017-18 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada