Open Catalunya

Gran inici de temporada per Falcons, amb una massiva inscripció de 20 jugadors a l’Open Catalunya, repartits entre les diverses categories on destaquem les cinc noies en categoria femenina, que segueix creixent de forma imparable, igual que la resta de la cantera.

En categoria Sènior, Falcons comptarà a partir d’ara amb 3 jugadors entre els 24 primers de Catalunya, ja que Miquel Muñoz i Arià Úbeda van quedar novens de la categoria A i Roger Blanco va accedir a les semifinals del B, guanyant-se per tant el dret a l’ascens. Gran actuació dels tres palistes, demostrant un molt bon nivell de forma de cara a l’inici de la lliga de Primera Nacional el dia 30 de Setembre, contra el Mataró. També van prendre part Albert Farrés i Alex Sayago en categoria B, a més de Jordi Farell i Roger Mitats en la categoria C, passant Mitats i Sayago de grup però quedant-se en la primera eliminatòria.

En categoria Femenina cinc jugadores de Falcons van participar a l’Open, amb Núria Macià com a representant més destacada lluitant entre les 24 pNúria Maciàrimeres de Catalunya a l’edat de només 11 anys! Marina Bueno, només un any més gran i un dels fitxatges de Falcons de cara a la lliga de Primera Nacional Femenina, va arribar a quarts de la categoria B, en un molt bon inici de la seva etapa a Falcons. Destacar a més l’ascens de Maria Macià a la categoria B, en un increïble resultat en la seva primera competició, esperem que sigui la primera alegria de moltes! També van disputar l’Open per primera vegada Carlota Guerra i Sol Valero, i Abril Salanova es va haver de retirar per lesió desgraciadament. L’equip femení guanya més protagonisme que mai amb la creació d’un equip de Primera Nacional Femenina a Falcons.

 

També es va disputar la categoria Infantil amb Benjamí-Falconsel Carlos Alises, que va arribar a quarts de final, l’Alejandro Cruz i el Manuel Serrano, en la seva primera competició, i en la benjamina vam iniciar la trajectòria de dues promeses de 6 i 8 anys, l’Aniol Font i el Fran Serrano, arribant a guanyar un partit i enduent-se una experiència molt positiva i que sumarà sens dubte al seu vagatge esportiu!

Posted in Temporada 2017-18 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada