Resultats Campionats d’Espanya (Almeria)

Durant els darrers 10 dies s’han disputat a Almeria tots els campionats d’Espanya a excepció del Veterans que es van disputar fa 2 mesos a Reus. La seu ha estat el Pavelló dels Jocs del Mediterrani on s’han posat 45 taules per poder a dur a terme la competició. La participació local ha estat encapçalada pel Falcons Sabadell que ha participat en les categories Absoluta, Sub23, Infantil i Aleví juntament amb Sara Ballester representant al TT Tramuntana de Figueres i Ricard Palau de la SCR EL Ciervo que ha participat en les proves adaptades.
En categoria Absoluta Miquel Muñoz i Adrià Úbeda van aconseguir pasar la fase de grups com a primers. En les prèvies per entrar al quadre final Úbeda va caure en el darrer partit amb Raúl Porta del Ripollet de Divisió d’Honor. Miquel Muñoz va aconseguir entrar al quadre final per caure amb el campió d’espanya Sub23 Javier Benito per 4-0. En dobles van caure amb els campions Endika Diez i Álvaro Robles al quadre final. En categoria femenina Sara Ballester va arribar als vuitens de final al quadre final on va caure amb Paula Bueno per 4-0. En dobles fent parella amb la canaria Maria Pérez va caure també a vuitens de final.
En categoria Sub23 el Falcons Smatsa Agora Grup format per Adrià Úbeda, Miquel Muñoz i Albert Farrés va rendir a un gran nivel. Va superar el grup de la mort com a primers gràcies a les victòries davant el Leganés que compta amb 2 jugadors de Superdivisió i amb el Burgos que compta amb un altre. Això li va donar accés als vuitens de final on va caure de manera molt ajustada amb l’Alcobendas, el mateix equip que ha disputat la fase d’ascens a la Divisió d’Honor aquesta temporada. En individuals tots 3 jugadors van superar la fase de grups. En la final de les prèvies van caure Miquel Muñoz i Albert Farrés. Ja en el quadre final Adrià Úbeda va caure davant un dels millors juvenils d’Espanya, Rafa de las Heras. En dobles la parella Muñoz/Úbeda va fer un gran paper i va caure als quarts de final davant els campions Benito/Alvarez per 3-1. En categoria femenina Sara Ballester va cedir a vuitens de final en individual i va arribar a semifinals en dobles fent parella amb Maria Perez.
En categoria Infantil l’equip femení format per Abril Salanova, Carla Navarro i Mariona Martí no va poder pasar de grup. En individuals Carla Navarro també es va quedar a la fase de grups mentre que Abril la va superar per caure en final de prèvies per 3-2. En dobles la parella Salanova/Navarro va perdre en la primera ronda del quadre final.
En categoria Aleví la representant sabadellenca Mariona Martí no va poder pasar la fase de grups.
En categoria adaptada el jugador del Ciervo Ricard Palau va aconseguir pujar al pódium en clase 10. A l’Open absolut adaptat va caure als vuitens de final.

  • SONY DSC
Posted in Campionats d'Espanya, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada