Resultats Play-Off Lligues Territorials

Primera setmana de play-off a la lliga territorial on 5 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” que disputa la semifinal pel títol davant el CTT Poblenou va perdre a casa contra un equip amb jugadors de categoria nacional.Dome Creus3 Els de Barcelona es van presentar a la Masia amb el seu millor equip amb Ismael Caymel al capdavant. El van acompañar Joaquim Riumbau amb experiència a Segona Nacional i Carlos Capilla. Per part falconista van jugar Carlos García, Dome Creus i Julio Sanz. Els falconistes van caure per 4-2 i van poder treure els 2 punts a Capilla (Sanz per 3-2 i García per 3-1). La clau del partit va estar en el primer partit del dia on Dome Creus va caure per 11-9 al darrer set davant Riumbau en un partit que podria suposar haber arribat al dobles. Ara amb aquest resultat els de Barcelona ho tenen molt bé per sentenciar la setmana vinent la eliminatòria i condemnar als de La Masia de Sant Oleguer a jugar pel tercer i quart lloc. El Falcons “B” va caure per 1-5 a casa del Castelldefels en el primer partit del play-off de repesca. Ara tenen 2 partits més i hauran de guanyar un per salvar la categoría. La clau del partit va ser la derrota de Santi Carol tot i disposar de 5 pilotes de partit davant Luis Astudillo que hauria pogut portar el partit al dobles. Van jugar també Joan Carles Ballester i Richard García.

El Falcons – Bar La Masia de Segona B va perdre per 1-5 davant el Lluïsos de Gràcia i haurà d’esperar al segon partit del play-off de repesca per poder salvar la categoria. L’únic punt local el va fer Carlos Adalid que va perdre el seu altre partit per 3-2. Alejandro Collado va perdre els seus 2 partits a l’igual que Ferran Ortuño que va debutar a la categoria.

A Tercera derrotes. L’equip “A” va perdre a casa per 0-6 davant el IES MAC en el play-off C i ara lluitarà per les posicions de la 33 a la 40. Per part falconista van jugar Abril Salanova, Carla Navarro i Núria Macià. L’equip “B” que juga el play-off B va caure en un partit igualat amb el Sant Celoni per 4-2. Alejandro Cruz va fer un punt i Carlos Alises un altre. Martí Manent no va poder puntuar. Amb 3-2 en contra Carlos Alises va caure per 3-2 i no va poder forçar el dobles. Amb aquesta derrota jugaran per les posicions de la 17 a la 24.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada