Resultats Play-Off Lligues Territorials

Primera setmana de play-off a la lliga territorial on 5 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” que disputa la semifinal pel títol davant el CTT Poblenou va tornar a perdre amb el Poblenou per 5-1. Aquest cop tot i el resultat el partit va estar molt més igualat que a l’a
thumbnail_Santi Carol5nada i els falconistes van poder guanyar el partit. Jordi Farell va caure amb Carlos Capilla per 3-2 tot i anar guanyant 2-0. Dome Creus va tornar a caure amb Riumbau en ventatges en el darrer set tot i tenir pilota de partit i Carlos Garcia va caure amb Riumbau quan anava guanyant 1-0 i 7-2 al segon set. Ara es jugaran el tercer lloc de la lliga i ser el primer reserva per pujar a Tercera Nacional amb Dels Horts 2000 de Sant Vicenç dels
thumbnail_Miquel Bosch2Horts. El Falcons “B” va guanyar a l’Ateneu 1882 en el segon partit del play-off de repesca. Amb aquesta victòria aconsegueixen la permanència que era l’objectiu de la temporada. Santi Carol va fer un punt, Richard García un altre i el debutant Miquel Bosch un altre. Amb 3-2 a favor Santi Carol no va poder tancar el partit i va perdre amb la qual cosa es va tenir que decidir el partit als dobles. Allà la parella falconista formada per Bosch/García va estar millor i la experiència de Richard García va ser clau per fer caure el partit per 3-1 pels de Joan Nogueras.

thumbnail_PermanènciaEl Falcons – Bar La Masia de Segona B va guanyar per 4-3 a la Masia Sant Oleguer al CTT Calella en el segon partit del play-off de repesca i va poder salvar la categoria. Carlos Adalid en un gran moment de forma va tornar a fer els 2 punts. Oriol Balmes va fer un punt i va cedir en l’altre partit, cosa que hauria donat la victòria. David Muñoz no
va poder puntuar i es va tenir que decidir el partit al dobles. Allà els falconistes amb un Adalid pletòric van superar per 3-0 als del Maresme i es van imposar per 4-3.

A Tercera derrotes. L’equip “A” va perdre a casa per 3-4 davant el Protec Badalona i ara lluitarà per les posicions de la 37 a la 40. Per part falconista van jugar Abril Salanova, Carla Navarro i Mariona Martí que van fer un punt cadascuna. L’equip “B” que juga el play-off B va caure en un partit igualat amb el Ripollet “A” per 4-2. Carlos Alises va fer els 2 punts. Ferran Ortuño no va poder puntuar i Alejandro Cruz amb 3-2 en contra va caure per 3-2 i no va poder forçar el dobles. Amb aquesta derrota jugaran per les posicions de la 21 a la 24.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada