Núria Macià es tenyeix d’argent al Campionat de Catalunya Benjamí

Gran actuació de Núria Macià al Campionat de Catalunya Benjamí disputat a Valls. La jove jugadora de la pedrera falconista va aconseguir uns grans resultats aconseguint la medalla d’argent en totes les proves (equips, individual i dobles). Un resultat que es pot considerar com a extraordinari si es té en compte que les tres categories les va guanyar la número 1 d’Espanya Benjamí, la vigatana Silvia Coll.

En la prova per equips la sabadellenca va fer un equip mixt amb Anna Puigmolé del TT Cassà. En la fase de grups van guanyar els 2 partits davant el Reus per 3-0 i per 3-2 davant l’equip mixt Olesa-Badalona. Amb aquests resultats van pasar a semifinals. A les semifinals es van imposar per un clar 3-0 a l’equip mixt Sallent-Cambrils per accedir a la gran final. A la final van cedir per un clar 3-0 amb el Vic de Silvia Coll on Núria Macià va perdre per 3-2 el seu primer partit davant Abril Vidal.

En dobles va caure la segona medalla d’argent fem parella amb Anna Puigmolé del TT Cassà. Com a caps de sèrie van començar en quarts de final. Allà van superar per 3-0 a Lluna Diez i Mariona Garrido del Calella per accedir a semis. En semis van superar a les germanes Munné, Mariona i Laia del Sant Cugat per 3-1 per accedir a la final. A la final nova derrota davant Silvia Coll i Abril Vidal per 3-0.

En individual va caure la tercera medalla d’argent. A la fase de grups, va estar en el grup de la mort juntament amb Camila Moscoso i Irene Aguado. Macià en una gran actuació va superar per 3-0 a Aguado i 3-1 a Camila per passar al quadre final com a primera de grup i accedir directament a quarts de final. Als quarts de final va superar sense problemes per 3-0 a Laia Munné i es va plantar a semifinals. Allà li estava esperant la revelació del campionat, la vigatana Raquel Larrubia. Larrubia es va endur el primer set però Macià va reaccionar i es va endur els altres 3 per clasificar-se per la gran final. Allà novament li estava esperant Silvia Coll que no va tenir problemes i es va endur la final per 3-0.

Posted in Campionats de Catalunya, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada