Falcons domina el Campionat de Catalunya Sub-21

Després del Campionat de Catalunya Benjamí, l’Aleví-Juvenil va acabar la trilogia amb la disputa del Campionat de Catalunya Infantil-Sub21.

En categoria Infantil Falcons va prendre part en femení amb la presencia de Carla Navarro, Abril Salanova, Mariona Martí i Núria Macià. En equips va perdre per accedir a semifinals per 3-0 davant el Ganxets de Reus on només Abril Salanova va poder esgarrapar un set. Va quedar condemnat a la lluita per les posicions on va aconseguir la setena plaça final després de perdre amb el Mataró Quadis per 3-0.

En individuals les 2 petites Mariona i Núria van quedar terceres de grups i no van poder accedir a disputar el quadre final. Per la seva part Abril i Carla van passar com a segones de grups. Al quadre final Carla Navarro va caure a setzens de final davant Judith Gutiérrez del Ripollet per 3-1 i Abril Salanova amb Claudia Curquejo del TT Cassà per 3-0 als vuitens de final. Als dobles la parella Mariona Martí/Carla Navarro va caure als quarts de final per 3-0 amb les campiones. Per la seva part l’altra parella Abril Salanova/Núria Macià també va caure als quarts de final.

En Sub21 el Falcons Sabadell A.E. va ser el gran dominador del Campionat. Integrat pels jugadors de Primera i Segona Nacional els de La Creu Alta van fer un gran campionat i es van emportar 3 medalles.

En Equips el Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup es va proclamar campió amb l’aportació dels seus 5 integrants. A vuitens de final es va imposar per 3-0 al Badalona “B” i a quarts al Termotur Calella també per 3-0 amb una gran victòria de Miquel Muñoz davant Abel Martínez per 3-2. Ja en semifinals el rival era el primer favorit, el Mataró Quadis amb el seu equip de Primera Nacional. El partit no va començar gaire bé i Miquel Muñoz va perdre amb Jordi Fradera per 3-0 i Adrià Úbeda amb Oriol Lario per 3-2 un partit que dominava per 2-0. El punt del mig va ser el punt d’inflexió i Iván Ruiz va aconseguir una treballada victoria davant Xavier Bagur per 3-1. Adrià Úbeda en un gran partit va superar a Jordi Fradera per 3-1 i va deixar la resolució del partit pel darrer punt amb Miquel Muñoz i Oriol Lario de protagonistes.  En un partit molt igualat Muñoz va saber templar millor els nervis i es va emportar el partit per 3-1 per ficar al Falcons a la gran final. La final va ser bastant diferent i un Falcons amb molta moral no va donar opcions al Lluïsos de Gràcia “A”. Úbeda va superar Casadevall per 3-0, Muñoz al seu ex-company d’equip Martí Folch per 3-0 i Iván Ruiz va donar el títol als de Joan Nogueras en imposar-se per 3-1 a Bernat Folch.

En individuals els 5 jugadors falconistes van accedir al quadre final. Albert Farrés i Iván Ruiz van haver de jugar la fase de grups. Albert Farrés va ser primer després de guanyar tots els seus partits i Iván Ruiz segon després de la derrota per 3-1 davant de Manel Redondo del Vilafranca. Al quadre final a setzens de final Albert Farrés va caure amb Iván Fernández del Mollerussa per 3-1, Miquel Muñoz amb Bernat Folch per 3-1 i Alex Sayago amb Xavier Bagur per 3-2 en un partit que tenia dominat per 2-0. Iván Ruiz va superar aquesta ronda en guanyar Martí Folch per 3-2 però va caure amb Xavier Bagur per 3-1 en vuitens. Només restava Adrià Úbeda en competició que després de guanyar Bocanegra, va superar Oriol Lario per 3-2 remuntant un 0-2 advers. Als quarts de final va superar Roger Miró per 3-0 i es va plantar a semifinals davant el principal favorit, Adrià Fernández del Badalona. En un bon partit va caure per un ajustat 3-2. En dobles la parella Ruiz/Sayago i Farrés/Blanco van caure al les primeres de canvi. En canvi Úbeda/Muñoz van anar cada cop jugant millor i van acabar guanyant el títol després de superar a Lario/Fradera a la final per 3-1.

Posted in Campionats de Catalunya, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada