Dos medalles més al Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil

Després del triplet a la categoría benjamí de Núria Macià va ser el torn del Campionat de Catalunya en les categories Aleví i Juvenil. Falcons va aconseguir classificar equip en noies en les dues categories.

A Juvenil van participar Abril Salanova i Carla Navarro amb l’objectiu d’agafar experiencia. Van perdre a vuitens de final amb el Balaguer per un clar 3-0 i en la lluita per les posicions van acabar onzenes després de perdre en el darrer partit amb el Lluïsos de Gràcia 3-1 guanyant el dobles. En individual tant l’Abril com la Carla van caure a la fase de grups.

En categoría aleví les noies van pujar un parell de cops al podium. En equips la dupla formada per Mariona Martí i Núria Macià va pujar al tercer lloc. Per accedir-hi va superar al Camprodon “B” per 3-0 amb un punt de cada noia i el doble. En semifinals van caure per un rotund 3-0 amb les futures campiones, el TT Tramuntana. En la lluita pel tercer i quart lloc va superar al CETT Esparreguera per 3-1 amb 2 punts de Núria Macià i el dobles.

En individuals Mariona Martí i Núria Macià van passar la fase de grups. A les eliminatòries Mariona Martí va caure a vuitens amb ka campiona final Claudia Pérez. Núria Macià va caure a la mateixa ronda amb Mariona Munné. En dobles va arribar la segona medalla ja que la prella formada per Núria Macià i Mariona Martí va arribar a semifinals on va caure per 3-0 amb les jugadores del TT Tramuntana de Figueres Claudia Pérez i Jana Riera.

Posted in Campionats de Catalunya, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada