Dia Mundial del Tennis de Taula (6 Abril)

Èxit rotund. Així es pot calificar l’activitat que va fer el Falcons Sabadell A. E. per festejar el Dia Mundial del Tennis Taula. Ahir es van suspendre tots els entrenaments i en el seu lloc es va fer un macro campionat festiu per equips de tres jugadors en format ràpid. Els equips jugaven en grups de 3 i pujaven o baixaven de taula en funció del resultat. La iniciativa va resultar ser una gran promoció del Tennis Taula a la ciutat de Sabadell ja que un total de 81 nens/es es van donar cita a la Sala Tennis Taula Can Balsach que va viure un d’aquells dies amb un ambient incleïble amb més d’un centenar de persones ja que gran part dels pares dels nanos joves estaven seguint les evolucions dels seus petits. Destaca la presència d’un gran nombre de petits jugadors de 6-7 anys el que augura un bon futur pel tennis taula sabadellenc.

Després d’unes rondes de puja i baixa es va fer una parada i els nanos van tenir el seu premi merescut amb un berenar gentilesa de Falcons Sabadell A.E. Aquí es va viure un moment emotiu del dia quan els jugadors van poder signar un poster que s’enviarà a la Federació Internacional (ITTF) amb el que significava el Dia Mundial del Tennis Taula per ells. Després d’unes paraules del president de l’entitat i de la reglamentària foto de Grup va continuar la competició.

Es van fer unes rondes més i cap allà a les 20.30 hores va acabar la festa. Recalcar que va haver nois/es que es van quedar fins a les 21.15 hores jugant.

Per finalitzar agraïr la col·laboració de les persones que van fer posible fer aquest acte: Els jugadors Miquel Muñoz, Albert Farrés, Roger Minguell, Jordi Farell i Guillem Cairó que juntament amb Sara Ballester, Emmanuel Serrano i Núria Muñoz van organitzar in situ la mini competició. Com a caps organitzatius van ser-hi els entrenadors Richard García i Joan Nogueras.

Posted in Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada