Victòria cap a la permanència

VicFalcons Smatsa - Dedalostòria cap a la permanència. El Falcons SBD  – Smatsa Àgora Grup ha fet un pas de gegant per jugar un altre any a Primera Nacional amb la victoria aconseguida dissabte davant el colista, el Dedalos canari. El trident sabadellenc (López, Úbeda i Muñoz) va superar per 4-2 als de les illes i s’allunya de la zona calenta de la classificació. Ara els de La Creu Alta compten amb 7 victòries les mateixen que el Vilablareix i es troben situats en la setena plaça i deixen al Temegueste canari i al Sant Cugat a 2 derrotes amb el average favorable amb el Sant Cugat i un 3-4 de l’anada amb el Temegueste que visita la Sala TT Can Balsach a la darrera jornada. El partit va començar molt ajustat amb 2 partits a 5 sets que van caure un cap a cada costat, el que va perdre Adrià López i el que va guanyar Miquel Muñoz. Amb empat a 1 Adrià Úbeda va demostrar el seu bon moment de forma i va guanyar el seu partit per 3-1 que juntament amb la segona victòria de Miquel Muñoz va possar el 3-1 a favor. López va perdre el seu segon partit però en el darrer partit Úbeda va superar al millor jugador visitant per 3-1 per posar el 4-2 al marcador final. La propera jornada els sabadellencs visitaran el líder el Sosmatic Badalona que aquesta jornada va perdre amb el segon classificat el Termotur Calella.

A Segona Nacional el Falcons SBD – SFalcons Smatsa - Borgesmatsa Àgora Grup va aconseguir una victoria molt treballada davant el CTT Borges per 4-2. Roger Minguell no es va poder recuperar a temps i el va substituir Albert Farrés. Precisament Albert Farrés va ser l’encarregat de fer el 2 punts que juntament amb el punt de Sayago i l’altre de Ruiz van donar la desena alegría de la temporada. Aquesta victòria continu acol·locant als sabadellencs a dalt de la classificació ja que ara es troben situats en la tercera posició en un empat per segona, tercera i quarta plaça. La setmana vinent visiten el camp del Gimnàstic de Tarragona.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada