Resultats Lligues Territorials Jornada 21

Nova setmana de competició on 7 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va guanyar al Alheña Bellvitge per 6-0 amb 2 punts de Jordi Farell, 2 punts de Dome Creus i 2 punts de Julio Sanz. thumbnail_Richard García9El Falcons “B” va caure per 6-0 a Calella en un partit de clar color dels del Maresme. Van jugar Santi Carol, Lluís Martí i Richard García. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a segon classificat i a falta d’una jornada depen d’ell mateix per jugar la fase d’ascens (ha de guanyar el Sant Quirze) i el Falcons “B” continua a la part baixa de la classificació però sense perill de descens directe.thumbnail_Lluís Martí

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per 6-0 davant l’Aliança de Lliçà. El trident format per Miquel Bosch, Àlex Teruel i Marc Gibert no va poder puntuar davant el segon classificat. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el CTT Vilanova per 6-0 on Marcelo García i Abril Salanova van esgarrapar molts sets però no van poder puntuar. Els va acompanyar Joan Ávalos. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va perdre per un ajustat 4-2 davant el segon classificat el Lluïsos de Gràcia on es va tornar a veure la millor versió d’Oriol Balmes. Balmes en va fer un punt i Carlos Adalid en va tornar a fer un altre. Alejandro Collado no va poder puntuar. Ara mateix el Falcons Tasta’ns ha perdut la categoria, l’equip de Segona A també ha perdut la categoria i l’equip de Segona B continua en la part mitja-baixa de la classificació.

thumbnail_Falcons B - BadalonaA Tercera derrota. L’equip “B” va perdre per 4-2 davant el Badalona en un partit molt ajustat. Alejandro Cruz va fer un punt i Carlos Alises un altre. Martí Manent no en va poder fer cap. Al sisè punt Alejandro Cruz va caure per 14-12 en el cinquè set en el partit que hauria pogut forçar el jugar els dobles.thumbnail_Abril Salanova9 Ara mateix l’equip del nois lluita per la quarta posició final i les noies son terceres per la cua.

Per finalitzar els veterans van patir una nova derrota al play-off de descens de Primera de veterans. Van caure davant el Girbau Vic per 5-1. Joan Carles Ballester va superar a Jordi Pladevall per 3-0 en el punt dels falconistes. Van jugar també Santi Carol i Enric Vilà. Els falconistes han baixat de categoria.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada