Resultats Lligues Territorials Jornada 20

Nova setmana de competició on 8 van ser els equips falconistes que van prendre part.Preferente A2 A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va guanyar al líder, el CTT Vilafranca per 4-3 en un partit clau per les seves aspiracions. Carlos García va tornar a “tirar del carro” i va fer els seus 2 punts salvant en el primer d’ells 3 pilotes de partit en contra. Dome Creus va fer l’altre punt i unit a les 2 derrotes de Jordi Farell van portar el partit al dobles. Allà Creus i García es van sobreposar a la pèrdua del primer set per endur-se els 3 següents i portar la victòria cap a Sabadell.Falcons B - Ciervo El Falcons “B” va disputar el derbi enfront el Ciervo que es va imposar per 5-1 i va demostrar que està lluitant per la fase d’ascens. Pels de Gràcia van jugar Esteve Torres, Juan Ortega i Joan Pla. Pels sabadellencs punt de Santi Carol sobre Torres i Richard García va tenir pilotes de partit amb Ortega però va acabar cedint el partit. Va debutar a Preferent Àlex Teruel. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a segon classificat i  depen d’ell mateix per jugar la fase d’ascens (ha de guanyar el Bellvitge i el Sant Quirze) i el Falcons “B” continua a la part baixa de la classificació.

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per 5-1 davant La Garriga i diu adéu a la categoria. Miquel Bosch va fer un punt i en va perdre un altre molt ajustat. Lluís Martí i Enric Vilà van tenir opcions també en un dels seus 2 partits. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el CTT La Torre de Claramunt per 4-2 on Marcelo García va fer un punt i Marc Gibert un altre. Amb 2-3 en contra la debutant Abril Salanova va estar a punt de forçar el dobles però va perdre per un ajustat 3-2. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va perdre per 5-1 a La Masia davant el tercer classificat en un partit on Carlos Adalid va tornar a fer el punt. El van acompanyar David Muñoz i Alejandro Collado. Ara mateix el Falcons Tasta’ns ha perdut la categoria, l’equip de Segona A també ha perdut la categoria i l’equip de Segona B continua en la part mitja-baixa de la classificació.

A Tercera derrotes. L’equip “B” va perdre per 4-3 davant el Lluïsos de Gràcia. Alejandro Cruz va fer un punt i Carlos Alises els altres 2. Martí Manent no en va poder fer cap. Als dobles Manent/Cruz van perdre per 3-0. Les noies van perdre per 6-0 davant el Lluïsos d’Horta. Ara mateix l’equip del nois lluita per la quarta posició final i les noies son terceres per la cua.

Per finalitzar els veterans van patir una nova derrota al play-off de descens de Primera de veterans. Van caure davant el CTT Xaraxa Malgrat que va fer el mateix equip que va juga a Segona Nacional. Van caure per 0-6 en un partit on van jugar Santi Carol, Enric Vilà i Joan Ávalos. Els falconistes han baixat de categoria.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada