Resultats Lligues Territorials Jornada 19

Julio SanzNova setmana de competició on 7 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va guanyar a l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí per 4-2. Julio Sanz va fer els 2 punts a l’igual que Dome Creus. Jordi Farell seguint la seva tònica en les darreres jornades va caure en els 2 partits per 3-2. El Falcons “B” va tenir un duel ajustat amb el Lluïsos de Gràcia “B” amb qui va perdre de forma molt ajustada per 4-3. Joan Carles Ballester va sumar els 2 punts i Richard García en va fer un. Marc Gibert4Marc Gibert no va poder puntuar. La clau va ser-hi en Richard García que va jugar malalt i no va poder fer el segon punt ni ajudar a Ballester a guanyar el dobles. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a segon classificat després de la derrota dels Lluïsos “A” a Sant Quintí de Mediona i el Falcons “B” continua a la part mitja-baixa de la classificació.

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per un ajustat 4-2 davant el Lluïsos de Gràcia en un alte partit clau per la permanència. Ara els falconistes ho tenen molt difícil per mantener la categoria. Carlos Mestre va fer un punt i Miquel Bosch un altre. Àlex Teruel no va poder puntuar aquesta vegada. Miquel Bosch va tenir la oportunitat de forçar el dobles però va cedir per 3-2. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el Badalona per 1-5 on Marcelo García va fer el punt dels falconistes. El va acompanyar Joan Ávalos. A Segona B el Falcons – Carlos Adalid3Bar La Masia va perdre per 4-2 a Hospitalet en un partit on van tenir moltes opcions d’arribar al dobles. Carlos Adalid va tornar a puntuar, David Muñoz en va fer un altre però el base sabadellenc Oriol Balmes no en va fer cap el que va propiciar la derrota falconista. Ara mateix el Falcons Tasta’ns es situa en la darrera posició de descens en lluita directe amb La Garriga. L’equip de Segona A ha perdut la categoria i l’equip de Segona B continua en la part mitja-baixa de la classificació.

A Tercera victoria. L’equip “B” va guanyar per 4-2 davant el CTT Els Amics de Terrassa. Alejandro Cruz va fer un punt, Carlos Alises un altre i Martí manent en va fer 2. Ara mateix l’equip del nois lluita per la tercera posició final i les noies son terceres per la cua.

Per finalitzar els veterans van patir una nova derrota al play-off de descens de Primera de veterans. En un bon partit van caure amb un equip molt superior com es el CTT Sant Quintí de Mediona que compta amb jugadors com Jaume Ramon i Josep Martí. Van caure per 1-5 amb un gran partit de Santi Carol que va guanyar per 3-1 a Ángel Ramírez. El van acompañar Joan Carles Ballester i Enric Vilà. Amb aquesta derrota els falconistes van certificar el descens de categoría.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada