Resultats Lligues Territorials Joranda 22

Darrera setmana de competició a la lliga territorial on 7 van ser els equips falconistes que van prendre part. Jordi FarellA la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va guanyar al Sant Quirze del Vallés “B” per 6-0 amb 2 punts de Jordi Farell, 2 punts de Julio Sanz i 2 punts de Carlos García. El Falcons “B” va caure per 1-5 a casa davant el Cardedeu amb 1 punt de Richard García. Van jugar també Santi Carol i Lluís Martí. El Falcons “A” ha acabat la lliga com a segon classificat i disputarà l’ascens a Tercera Nacional i el Falcons “B” ha acabat desè i disputarà el play-off de repesca.

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per 6-0 davant el Mollet en un bon partit dels jugadors locals que van perdre 4 partits 3-2. Van jugar Miquel Bosch, Àlex Teruel i Enric Vilà. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el Premià de Mar per 1-5 amb punt de Marc Bosch. El va acompanyar David Muñoz que va debutar a la categoria. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va perdre per un ajustat 4-3 davant el CTT Sant Quirze. Carlos Adalid va tornar a fer els 2 punts i Oriol Balmes va fer l’altre per tornar a decidir el partit al dobles ja que Alejandro Collado no va poder puntuar. Al dobles més de lo mateix i Balmes/Adalid en van cedir un altre. El Falcons Tasta’ns ha perdut la categoria, l’equip de Segona A també ha perdut la categoria i l’equip de Segona B jugarà el play-off de repesca.

A Tercera derrota. L’equip “A” va perdre per 4-2 davant el Castelldefels tot i els punts de Abril Salanova i Carla Navarro. Mariona Martí no va poder puntuar. L’equip femení ha acabat en la vuitena posición i jugarà el play-off C i l’equip masculí ha acabat en la cinquena posición i jugarà el play-off B.

Per finalitzar els veterans van patir una nova derrota al play-off de descens de Primera de veterans. Van caure davant el Sant Quintí per 6-0. Van jugar Joan Carles Ballester, Enric Vilà i Joan Ávalos. Els falconistes han baixat de categoria.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada