Prèvia Ligas Nacionales Jornada 17

Nova setmana de partits a la Sala Tennis Taula Can Balsach. El Falcons SBD – Smatsa Àgora Grup té un doble compromís a Primera i Segona Nacional. L’equip de Primera Nacional rep en un duel clau al cuer de la classificació, el Dedalos canari. Un partit important pels als jugadors de l’entitat qie presideix Jordi Farell ja que una nova victòria els aproparia a la salvació. Per part dels locals tornaran a jugar els tres habituals, Miquel Muñoz, Adrià Úbeda i Adrià López. Els sabadellencs parteixen com a favorits com demostra el partit de la primera volta on van guanyar per 4-2 a canàries. Per la seva part l’equip de segona nacional juga contra el CTT Borges, un equip que lluitar per no perdre la categoria. Per part dels locals jugaran Iván Ruiz, Àlex Sayago i Roger Minguell. Aquest darrer es dubte fins a darrera hora a causa d’unes molèsties. Si finalment no pot jugar el substituiria Albert Farrés. Un partit que es preveu molt igualat com a l’anada on van guanyar els falconistes en el dobles. 

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada