Doble derrota del Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup

Nova setmana de lliga nacional amb dues derrotes aquesta vegada. El Falcons Sbd – Smatsa Àgora Grup de Primera Nacional visitava la pista del potent CN Mataró Quadis, tercer classificat, que lluita per agafar aquesta plaça a final de temporada que dòna l’accés a disputar la fase d’ascens. La clau del partit va estar en Adrià López que va arribar tard al partit amb la qual cosa va fer que els seus companys no juguessin amb la concentració necessària. Això unit al bon rival al davant va propiciar una derrota per 5-1. L’únic punt visitant el va sumar Adrià Úbeda que va superar per 3-1 a Oriol Lario. La setmana vinent duel contra el cuer, el CD Dedalos a la Sala Tennis Taula Can Balsach el dissabte a les 18.00 hores.

Albert FarrésA Segona Nacional el Falcons Sbd – Smatsa Àgora Grup va obtenir una derrota molt ajustada davant el Titus Badalona per 4-2 que li fa sortit de les posicions de fase d’ascens on ha estat tota la temporada. Àlex Sayago va fer un punt però aquesta vegada no va poder superar a Pau Nolis, un dels millors jugadors de la lliga. Roger Minguell en va fer un altre davant Marc Serra. Alex SayagoLa clau del partit va esser les derrotes de Roger Minguell i Albert farrés davant el tercer jugador badalonenc, Pau Lloret per 3-1 els 2 jugadors. La setmana vinent duel contra el CTT Borges, que lluita per fugir de la tercera plaça de descens, a la Sala Tennis Taula Can Balsach el dissabte a les 18.00 hores.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada