Vuit jugadors sabadellencs al Torneig Estatal de Valladolid

Un total de vuit jugadors estarán presents al Torneig Estatal de Valladolid (prova que reuneix als 48 millors palistes d’Espanya de cada categoria). Els jugadors locals classificats van aconseguir la seva classificació en el Torneig Zonal de Reus o en el Torneig Nacional d’Alcobendas. Els participants son els jugadors del Falcons Sabadell (Adrià Úbeda, Abril Salanova, Mariona Martí i Núria Macià), els jugadors del Ciervo (Francesc Castells i Ricard Palau) i les germanes Ballester, Sara defensant els colors del Tramuntana de Figueres i Maria defensant els colors del CTT Santa Eulària d’Eïvissa. A darrera hora ha causat baixa Rafa Agea del Ciervo.

Dels jugadors falconistes per les 3 noies es la seva primera presència en aquesta competició tant important a nivel estatal. Abril Salanova jugarà a la categoria infantil femenina i Mariona Martí a l’aleví femenina. L’objectiu de les dues es intentar guanyar algún partit al grup de la primera fase. Per la seva part Núria Macià que pendrà part a la categoria benjamí femenina té com objectiu passar la primera fase de grups i lluitar en les eliminatòries per una de les 8 places que dona accés al Top Estatal. Per la seva part el jugador del Falcons – Smatsa Àgora Grup de Primera Nacional haurà de lluitar i molt per passar de grup en la categoria Sub23 masculí amb rivals de molta entitat (1 jugador de Superdivisió i 2 de Divisió d’Honor).

Les germanes Ballester lluitaran per les primeres posicions en la categoria Sub23 femení on parteixen com candidates al pódium. El Ciervo tornarà a representar als sabadellencs en les categories de Veterans, més concretament, en la categoria de +60 on prendran part Francesc Castells i Ricard Palau. Tots 2 tenen com a objectiu passar de grup i Francesc Castells es un dels outsiders per aconseguir pujar al pódium de la categoria.

Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada