Resultats Torneig Estatal

Vuit representants sabadellencs van estar presents al Torneig Estatal el cap de semana passat a Valladolid. Tots vuit (quatre jugadors de Falcons, dos del Ciervo i les dues germanes Ballester) havien aconseguit la seva classificació al Torneig Zonal de Reus o al Torneig Nacional d’Alcobendas.

Dels quatre jugadors falconistes tot va anar sobre lo previst; l’alevina Mariona Martí en la seva primera presència no va poder guanyar cap partit en la fase de grups però va jugar a un bon nivel amb les seves tres rivals més directes. Abril Salanova va fer un bon Torneig i tot i partir com a darrera pre-classificada en el grup va obtenir dues victòries i va quedar en la quarta posició final però sense opcions de guanyar a les tres primeres que donava l’accés a les eliminatòries. En Sub-23 el jugador del Falcons – Smatsa Àgora Grup Adrià Úbeda va jugar a un gran nivel però en un grup amb tres jugadors de Divisió d’Honor o més no va poder passar de grup tot i guanyar a la resta de jugadors com l’ex-falconista Martí Folch per 3-0. La única jugadora que va passar a les eliminatòries va ser la benjamina Núria Macià. Núria no va jugar a un gran nivel però va aconseguir la segona posició final darrera la gallega Ana Otero que va ser la millor jugadora del grup. A les eliminatòries va superar Marta Ruiz per 3-0 per caure als vuitens de final per 3-0 amb Mariona Munné i deixar escapar la opció de jugar el Top Estatal. Aquest partit Macià el va jugar amb poca actitud i no va tenir opció en cap moment des del començament a una jugadora que va superar en el Torneig Zonal d’aquest any per un clar 3-0.

En sub-23 femení les germanes Ballester van competir representant Maria al CTT Santa Eulària de Eïvissa i Sara al CTT Tramuntana de Figueres. Totes dues van realizar un bon campionat i van estar en les primeres posicions. Sara Ballester va passar la fase de grups en segona posició en un triple empat amb Nídia Pérez i Belen Henares (semifinalistes del torneig). Maria Ballester per la seva part va guanyar tots els partits i va passar com a primera de grup. A les eliminatòries van superar la ronda de vuitens de final sense problemes per caure amb les dues finalistes a quarts de final. Sara Ballester va perdre per 3-0 amb la campiona Claudia Caymel del Vic TT i Maria Ballester va caure per un 3-1 ajustat amb la subcampiona Nora Escartín del CTT Calella.

En veterans a la categoría +60 els jugadors de la SCR El Ciervo van passar la fase de grups sense problemes. Ricard Palau va ser primer de grup i Francesc Castells tercer en un triple empat. Això va condemnar a jugar a Castells als vuitens amb un dels favorits José Feliu amb qui va perdre per 3-2 amb moltes opcions de pode guanyar el partit. Per la seva part Palau va aprofitar el quadre que tenia que era molt asequible pels seus interessos i es va ficar a la gran final amb Josep Martínez del Vilafranca amb qui va caure per 3-2. A la categoría Adaptada Peu, Palau va repetir posició i va ser segon darrera el gran favorit Angel Garrido.

Posted in Competicions Estatals i Internacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada