Resultats Lligues Territorials Jornada 18

Nova setmana de competició on 8 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” es jugava un partit important davant el cinquè classificat, l’ATT Premià de Mar, en la seva lluita particular per la segona posició del grup que dóna accés a la fase d’ascens. En un mal partit els de la Masia Sant Oleguer van caure per 4-2. Carlos García i Dome Creus van sumar un punt però tots 2 van perdre davant el millor jugador local, Adrià Rodríguez. Els altres 2 punts els va cedir Jordi Farell que va caure en 5 sets en tots 2 partits. El Falcons “B” va tenir un duel comarcal amb el CTT Sant Quirze aSanti Carol4mb qui va perdre de forma molt ajustada per 4-3. Joan Carles Ballester i Santi Carol van sumar els punts davant el tercer jugador local però Richard García no va poder superar als 2 millors jugadors locals (va guanyar Carlos Ferrera per 3-0 i va cedir amb Joaquim Arissó per 3-1. Això va portar el partit als dobles on Garcia i Ballester van estar a punt de guanyar per 3-0 però van deixar escapar la pilota de partit i van acabar perdent per 3-2. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a tercer classificat i el Falcons “B” continua a la part mitja-baixa de la classificació.

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per un ajustat 4-2 davant el cuer, el Roda de Ter en un partit clau per la permanència. Ara els falconistes hauran de guanyar 3 partits dels que resten per tenir opcions de salvació. Carlos Mestre va fer un punt i Àlex Teruel un altre. Miquel Bosch va cedir els seus 2 punts per 3-2 a l’igual que Àlex Teruel en el seu altre partit. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb els Amics de Terrassa per 1-5 on Enric Vilà va fer el punt dels falconistes. El van acompanyar Guillem Cairó i Marcelo García. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va guanyar per 4-3 davant el Lluïsos d’Horta en un partit on Carlos Adalid va tornar a fer els 2 punts. Un Carlos Aláez en un baix moment de forma no va poder fer els 2 punts i lligat als 2 punts que va cedir Alejandro Collado va portar el partit als dobles. Allà la dupla local formada per Aláez / Adalid va superar als visitants per donar la victòria als de la Masia Sant Oleguer. Ara mateix el Falcons Tasta’ns es situa en la darrera posició de descens en lluita directe amb La Garriga. L’equip de Segona A va certificar el seu descens de categoría i l’equip de Segona B guanya posicions en la part mitja-baixa de la classificació.

AFalcons A - El Cercle Tercera 2 derrotes. L’equip “B” va caure per 4-2 davant el CTT Sallent en un partit clau per la lluita per la segona posició final de la lliga. Alejandro Cruz va fer un punt i Carlos Alises un altre. No va poder puntuar Ferran Ortuño. L’equip “A” va cedir per 6-0 davant el Cercle de Gràcia en un partit on van jugar Carla Navarro, Mariona Martí i Núria Macià. Ara mateix l’equip del nois lluitarà per la tercera posició final i les noies son terceres per la cua.

Per finalitzar els veterans van patir una nova derrota al play-off de descens de Primera de veterans. En un bon partit van caure amb un equip molt superior com es l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí que compta amb jugadors de Nacional. Van caure per 0-6 jugant Joan Carles Ballester, Santi Carol i Enric Vilà.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada