Resultats Lligues Territorials Jornada 16

Nova setmana de competició on 7 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” es jugava un partit clau davant el Lluïsos de Gràcia en la seva lluita particular per la segona posició del grup que dóna accés a la fase d’ascens. En un gran partit dels 3 jugadors falconistes, van obtenir una victòria per 5-1 a casa dels graciencs. Ara tot i no poder recuperar l’average de l’anada, on van perdre per 5-1 a La Masia, es situen en la segona posició de la classificació. Carlos Garcia va fer els seus 2 punts, Dome Creus 1 i Jordi Farell en un gran partit en va sumar els altres 2. El Falcons “B” va superar a domicili al ATT Premià per 5-1 i recupera l’average de l’anada davant un equip que també lluita per fugir de les 2 places de descens. Roger Minguell va sumar els 2 punts a l’igual que Richard García i Santi Carol va fer l’altre punt. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a segon classificat i el Falcons “B” guanya una posició a la part mitja-baixa de la classificació.

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per un ajustat 4-2 a Parets en un gran partit que hauria pogut caure del costat dels visitants. Miquel Bosch va fer un punt i Carlos Mestre en va fer un altre. Els 2 van perdre l’altre partit de forma molt ajustada. Lluís Martí va ser el tercer jugador. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el líder de la categoria, el TT La Unió per 5-1 on Marc Gibert va fer el punt dels falconistes. El va acompanyar Marcelo García. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va cedir per 4-2 davant el TT Olesa en un partit on Carlos Adalid ni David Muñoz van poder fer els 2 punts. Això juntament amb els 2 punts perduts per Alejandro Collado els va condemnar a la derrota.

A Tercera cara i creu. L’equip “B” va superar al CC Sant Andreu amb qui havia perdut a l’anada per 4-3. Els falconistes van perdre els 2 punts davant el base visitant i van sumar els altres 4 (2 punts de Carlos Alises, 1 punt d’Alejandro Cruz i 1 punt de Ferran Ortuño). L’equip “A” va cedir per 4-2 davant l’Agrupació Congrés en un partit on Mariona Martí i Carla Navarro van perdre els seus 2 primers partits per 3-2 amb moltes opcions. El 2 punts locals els van fer Mariona Martí i Abril Salanova.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada