Resultats Lligues Territorials Jornada 15

Nova setmana de competició on 7 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va obtenir una fácil victoria per 4-2 a casa davant el Sant Cugat. Carlos Garcia va fer els seus 2 punts, Julio Sanz 2 i Jordi Farell no va poder puntuar en un mal partit. El Falcons “B” va caure a la Sala Tt Can Balsach per 5-1 davant el líder en un partit on el resultat no va demostrar la igualtat del match. Roger Minguell va guanyar al millor jugador visitant Olaya per 3-2 i va perdre amb Paco Fernàndez per 3-2 en un partit on va tenir fins a 3 pilotes de partit. Richard Garcia va caure per 3-1 i 3-1 molt ajustat davant Adame i Fernández amb moltes opcions de forçar el cinquè set en els 2 partits. Marc Gibert va jugar de tercer jugador. Ara mateix el Falcons “A” continua tercer empatat amb el segon classificat davant qui juga el pròxim partit i el Falcons “B” a la part mitja-baixa de la classificació.Marc Gibert2

El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va guanyar per 4-2 a l’Esparreguera en un gran partit dels seus 3 jugadors. Miquel Bosch va fer els seus 2 punts i Àlex Teruel i Carlos Mestre un altre cadascun. Teruel va poder fer els 2 punts però va perdre l’altre partits en els avantatges. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el Foment Martinenc per 4-3 on els 3 jugadors falconistes (Enric Vilà, Marcelo Garcia i Joan Àvalos) van poder puntuar. En el dobles el millor jugador visitant Lluís Fornés va decidir la victòria pels visitants. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va cedir per 4-2 davant el TT Parets en Carlos Mestre5un partit on Oriol Balmes no va estar al seu nivell i va cedir un punt que hauria donat la opció de jugar el dobles. Carlos Adalid va aconseguir un punt i Alejandro Collado va completar l’equip.

A Tercera doble derrota davant de 2 equips molt superiors. L’equip “B” va caure per 4-2 a Sant Quirze del Vallés on van puntuar Carlos Alises i Ferran Ortuño. Alejandro Cruz va estar a punt de forçar el dobles en perdre per 3-2 davant Leandro Casamitjana. L’equip “A” va cedir per 6-0 en un partit on van jugar Mariona Martí, Virginia Casablancas i Abril Salanova.Prat A - Falcons A

Posted in Lligues Territorials and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada