Resultats Lligues Territorials Jornada 14

PatasNova setmana de competició on 8 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” va obtenir una gran victoria per 5-1 a Sant Quintí de Mediona davant un equip local molt reforçat. Carlos Garcia va fer els seus 2 punts, Dome Creus 2 més i Jordi Farell va fer el cinquè. El Falcons “B” va caure clarament a casa del Tariq Badalona per 6-0. Van jugar Richard Garcia, Santi Carol i Carlos Mestre. Ara mateix el Falcons “A” continua tercer empatat amb el segon classificat i el Falcons “B” a la part mitja de la classificació.

El Falcons Tast’ans de Primera Territoral va cedir per 5-1 a Badalona amb un punt de Miquel Bosch que va estar a punt de fer els 2 punts. Van acompanyar a Bosch, Lluís Martí i Marcelo Garcia. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el CTT Ripollet per 5-1 on només Enric Vilà va poder puntuar. Marc Gibert va caure per 3-2 en un partit i Pau Argelaguet va cedir els seus 2 partits clarament. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va cedir per 4-2 davant el líder en un bon partit d’Oriol Balmes i Carlos Adalid que van aconseguir un punt casdascun.

Falcons B - Ripollet BA Tercera doble enfrontament amb el CTT Ripollet. L’equip “B” va aconseguir la victoria per 4-3 amb 2 punts de Ferran Ortuño i un d’Alejandro Cruz que van forçar el dobles. Els 2 es van aconseguir imposar i guanyar el partit. Els va acompanyar Martí Manent que no va poder puntuar. L’equip “A” va cedir per 6-0 en un partit on van jugar Mariona Martí, Carla Navarro i Abril Salanova.

Per la seva part l’equip de Promeses va aconseguir guanyar els seus 3 partits al nivell B i vaPromeses 4F aconseguir pujar al nivell A per la propera fase. Van derrotar a l’Esparreguera per 3-2 amb 2 punts de Marc Gibert. El propi Gibert i Núria Macià van aconseguir guanyar el dobles. Al Premià el van superar per 5-0 amb 2 punts individuals de Gibert i de Macià i el dobles. En el darrer partit van superar per 3-2 als Amics de Terrassa també per 3-2 novament amb 2 punts de Gibert i el dobles fent parella amb Núria Macià.

Posted in Lligues Territorials and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada