Resultats Lligues Territorials J17

Nova setmana de competició on 8 van ser els equips falconistes que van prendre part. A la màxima categoria Territorial el Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” es jugava un partit important davant el quart classificat, Agrupació Congrés de Barcelona, en la seva lluita particular per la segona posició del grup que dóna accés a la fase d’ascens. En un magnífic partit dels 3 jugadors falconistes, van obtenir una victòria per 6-0 a la Masia Sant Oleguer. Un partit on tant Carlos García com Dome Creus i Julito Sanz van rendir a un gran nivel demostrant que poden anar a la fase d’ascens i aspirar a pujar de categoria. El Falcons “B” va superar al cuer, el Richard García8TT Olesa per 6-0 a la Sala TT Can Balsach. Una victòria important  que condemna a l’Olesa al descens i allunya als falconistes de l’altra plaça de descens. Roger Minguell va sumar els 2 punts a l’igual que Richard García i Santi Carol davant un Olesa on no van jugar tots els titulars. Ara mateix el Falcons “A” es situa com a segon classificat i el Falcons “B” guanya una posició a la part mitja-baixa de la classificació.

Carlos Mestre4El Falcons Tasta’ns de Primera Territoral va caure per un ajustat 4-3 davant el líder, en un gran partit dels jugadors locals. Miquel Bosch va fer els 2 punts guanyant en 5 sets i fent remontades considerables; Carlos Mestre en va fer un altre i Lluís Martí no va poder puntuar. Al dobles el millor jugador de la categoria, Jordi Perpinyà va decidir molt el resultat final. A Segona A nova derrota del Falcons – Cases de Colònies amb el tercer classificat, el CTT Xarxa Malgrat per 1-5 on Enric Vilà va fer el punt dels falconistes. El va acompanyar Marcelo García. A Segona B el Falcons – Bar La Masia va cedir per 4-3 davant el CTT Calella en un partit on Carlos Adalid va tornar a fer els 2 punts. Un Oriol Balmes en un baix momento de forma no va poder fer els 2 punts com a la primera i David Muñoz tampoc va tenir el seu millor dia i no va poder puntuar. Això va portar el partit als dobles on la parella Adalid/Balmes va caure en 5 sets. Ara mateix el Falcons Tasta’ns es situa en la darrera posición de descens en lluita directe amb La Garriga. L’equip de Segona A la setmana vinent pot confirmar el descens i l’equip de Segona B continua en la part mitja-baixa de la classificació.

A Tercera 2 derrotes previsibles davant el líder, el CTT Sabadell 2016. L’equip “B” va caure per 6-0 jugant Martí Manent, Alejandro Cruz i Carlos Alises. L’equip “A” va cedir per 4-2 amb un punt de Carla Navarro i un altre de Virginia Casablancas. Mariona Martí va completar l’equip. Ara mateix l’equip del nois lluita per la segona posición final amb el Sallent i el Ripollet i les noies son terceres per la cua.

Per finalitzar els veterans van comerçar el play-off de descens de Primera de veterans. En un bon partit van caure amb un equip molt superior com es el Vic que compta amb jugadors de Nacional i va fer jugar el seu millor jugador, Jordi Carceller. Van caure per 0-6 jugant Joan Carles Ballester, Santi Carol i Enric Vilà.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada