Prèvia Lligues Nacionals

Després de l’aturada de les lligues nacionals pel Torneig Estatal aquest cap de semana tornen a escena amb 2 partits del Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup. Degut a les eleccions de la RFETM els 2 partits es disputaran en Diumenge ja que dissabte no pot haver-hi competició estatal. L’equip de Primera Nacional visitarà la pista del Suris Calella, segon classificat, un equip al que van aconseguir guanyar donant la sorpresa a la primera volta. Aquesta vegada es preveu que si pugui jugar Albert Arcos amb la qual cosa el triomf hauria de caure del costat dels del Maresme. Per part dels vallesans jugaran els habituals Miquel Muñoz, Adrià López i Adrià Úbeda.

Per la seva part el Segona Nacional jugarà a la Sala Tennis Taula Can Balsach el diumenge a partir de les 11 hores. El seu rival será l’Ateneu 1882 de Sant Joan Despí, un equip que va començar molt malament els primers partits de la lliga però que ha entrat en una bona dinàmica en els darrers partits i que està lluitant per la tercera plaça que dona accés a la fase d’ascens. Els visitants compten amb Joan Diaz Sr. i Jr. acompanyats del veterà David Sáiz. Per part falconista jugaran Iván Ruiz, Alex Sayago i Roger Minguell que torna a l’equip. Un partit que es preveu molt igualat com el de la primera volta que va ser pels falconistes per un 4-2 molt enganyós.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada