Prèvia Lligues Nacionals

El Club Falcons, a consolidar la permanència

Aquest proper cap de setmana continuen les competicions de tennis de taula on el Club Falcons hi manté un paper important. L’històric referent sabadellenc del tennis de taula té al davant partits de primera nacional masculina, de segona nacional masculina així com d’altres seccions.

El principal equip masculí del Club Falcons, situat a la primera categoria nacional masculina, lluitarà diumenge per consolidar la permanència en un disputadíssim grup tercer. El club Universidad de la Laguna, de Tenerife, visitarà la seu del Club Falcons, a Can Balsach (accés pel darrere, pel carrer Marià de Bell-lloc número 35). Els canaris lluiten per la permanència, prometent un enfrontament prou interessant. L’encontre tindrà lloc el diumenge 5 de febrer a les 10h.

Cal recordar que la secció de Tennis Taula del Club Falcons és considerat un destacat club per la Federació Catalana, que el té indicat com a Centre de Tecnificació, que és el “plus” dels clubs que brillen per una aposta continuada pel planter, per la promoció i l’educació de nenes i nens en el tennis de taula. En aquesta línia, el Club Falcons compta amb 14 noies i 54 nois, d’edats que van dels 6 anys als 22 anys. Com recorda el màxim responsable tècnic de l’entitat, Joan Nogueras, “en una ciutat d’esports com Sabadell, el tennis de taula mereix un lloc, però en especial mitjançant la seva promoció entre els infants de la ciutat. A més de promoure el nostre esport, el Club Falcons busca l’educació en els valors més positius de l’esport, abans que la competitivitat i la cerca constant de bons resultats”. Nogueras reconeix que “un infant que guanyi molts partits no necessàriament serà una persona amb valors durant la resta de la seva vida”.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada