Important victòria cap a la permanència a Primera Nacional

Victoria clara del Falcons Sabadell – Smatsa Agora Grup per 4-2 davant la Universidad La Laguna de Tenerife a Primera Nacional. El primer equip falconista va donar la cara en el moment més important de la temporada quan tenia el primer partit important per la permanència en aquesta segona volta. Els falconistes van derrotar per 4-2 els canaris i van recuperar l’average (a les illes van perdre per 4-3). Aquest victòria els dona un partit de marge i l’average amb els canaris. Adrià Úbeda en el dia del seu cumpleanys es va auto-regalar un bon partit i va fer els 2 punts amb molta solvència. El van acompañar Miquel Muñoz i Adrià López que en van fer un altre punt cadascun. Pels visitants els 2 punts els va fer Pablo Sosa que va jugar a un molt bon nivel. La setmana vinent una altra final davant el Sant Cugat, un rival directe en la lluita per evitar el descens.

Per la seva banda, dura derrota del Falcons Sabadell – Smatsa Agora Grup de Segona Nacional contra l’ATT Premià de Mar per 2-4 a la Sala TT Can Balsach que completa una quinzena negra pels interessos del segon equip falconista perdent davant els 2 equips cuers a la classificació. Aquestes derrotes de retruc han impossibilitat seguir lluitant pel lideratge del grup i la plaça d’ascens directe. Pobre bagatge per un equip que es situa ara tercer, gràcies a una excel·lent primer volta. La setmana vinent toca ,en el pitjor moment de la temporada , la visita als líders de la categoría, el Lluïsos de Gràcia, buscant el retorn al bon joc i les bones sensacions. Van jugar aquesta setmana Alex Sayago i Iván Ruiz que van fer un punt acompanyats per Albert Farrés que no va poder puntuar, descansant Roger Minguell.

Victòria La Laguna

Posted in Lligues Nacionals and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada