Important cap de setmana per als equips del Club Falcons

Important cap de setmana per als equips del Club Falcons

D’entre els molts equips de tennis de taula del Club Falcons, els més destacats tenen un cap de setmana farcit d’importants partits. Uns per incrementar les seves opcions d’ascens de categoria, d’altres per assegurar-se la permanència i algun més per eludir el descens.

L’equip de Primera Divisió Nacional tindrà un duel comarcal amb la UE Sant Cugat, on qui guanyi se situarà per damunt de l’altre, millorant les opcions de mantenir-se en aquesta categoria nacional. Per contra, els equips de Segona Divisió Nacional i de Preferent lluitaran amb els respectius equips barcelonins dels Lluïsos de Gràcia pel liderat a ambdues categories. També fins a 8 equips més de l’ampli ventall de conjunts de palistes del club sabadellenc de referència tindran competició aquest cap de setmana. Per tant, s’anuncia un cap de setmana molt important per al Club Falcons, on actuacions destacades dels seus equips poden millorar de forma substancial les seves respectives classificacions.

D’altra banda, la Federació Catalana ha preparat una concentració de promeses femenines, on d’entre les 9 participants hi ha estat cridada la sabadellenca Núria Macià, jove palista del Club Falcons. Amb aquesta crida, es continua manifestant l’important paper de formació de nous talents en el món del tennis de taula català que està duent a terme el Club Falcons durant els darrers anys. Joan Nogueras, màxim responsable tècnic del club, ha destacat que “sempre és una bona notícia que cridin a la nostra gent jove a llocs com el CAR de Sant Cugat, per tal de millorar la seva formació per part de la Federació. És un senyal de que la nostra feina de planter de palistes continua donant bons fruits”.Núria Macià3

Posted in Lligues Nacionals, Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada