El Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup supera el Sant Cugat i s’allunya del descens

El Club Falcons – Smatsa Àgora Grup s’enduu el duel amb Sant Cugat a Primera Categoria Nacional

El primer equip falconista continua consolidant la seva situació, aquesta vegada guanyant el duel comarcal amb l’equip de Sant Cugat. Per a la resta d’equips, la sort ha estat diversa, amb victòries importants però també algunes altres derrotes.

L’equip format per Adrià Ubeda, Adrià López i Miquel Muñoz va aconseguir ahir una important victòria que, de mica en mica, va permetent assegurar la permanència a Primera Categoria Nacional. La victòria dels palistes del Club Falcons va ser justa i plàcida, per 1-5. D’altra banda, l’equip masculí de Segona Nacional, que s’està jugant l’ascens, no va assolir guanyar als Lluïsos de Gràcia, tot i que l’equip de Preferent sí va guanyar-los, situant-se en segon lloc en solitari, també en places d’ascens.

La resta d’equips va tenir una tònica diversa, amb victòries d’alguns equips ja de categories inferiors i de promoció, així com també algunes derrotes. Per tant, la jornada deixa un bon sabor de boca al club, tot i que les derrotes no han permès tenir una jornada completament positiva per al conjunt d’equips del Club Falcons. Jordi Farell, màxim responsable del club de referència del tennis de taula a Sabadell, ha destacat que “no es pot tenir tot en jornades com aquestes, tot i que sempre ens omple saber que no només fem competició sinò que el Club Falcons continua treballant l’esport des dels seus valors més positius”.

1r equip red-2

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada