El Falcons Sabadell lidera la Lliga Catalana Femenina d’Edats

EL FALCONS LIDERA LA LLIGA CATALANA FEMENINA D’EDATS DESPRES DE LA PRIMERA CONCENTRACIO

El Falcons Sabadell Associació Esportiva format per Abril Salanova, Carla Navarro, Mariona Martí i Núria Macià lidera la Lliga Catalana Femenina d’Edats després de la primera concentració realitzada a Ripollet. Les sabadellenques van guanyar els 3 partits que van disputar davant el CETT Esparreguera, el CTT Ripollet i el CTT Els Amics de Terrassa i es situen com a líders en solitari de la competició. La següent concentració es jugarà a Sabadell, a la Sala Tennis Taula Can Balsach el 18 de març.

Bon paper de les joves jugadores locals que van sumar 3 victòries en els 3 encontres que van disputar a Ripollet. El primer partit va ser contra les amfitriones i en el duel comarcal del Vallés es van imposar les jugadores de Joan Nogueras per un ajustat 3-2. Abril Salanova va sumar un punt, el dobles Núria Macià/Carla Navarro un altre i amb 2-2 al marcador Mariona Martí va fer el darrer punt. El segon partit va ser bastant més sencill i en un altre duel comarcal les falconistes van superar per 5-0 als Amics de Terrassa. Carla Navarro va fer 2 punts, Núria Macià uns altres 2 i el darrer el va sumar el doble Abril Salanova/Mariona Martí. Al darrer partit les de La Creu Alta van superar per 4-1 al CETT Esparreguera. Novament van poder puntuar les quatre jugadores fent Núria Macià 2 punts, Abril Salanova 1 punt i el darrer punt del doble Carla Navarro/Mariona Martí.

Amb aquests resultats el Falcons Sabadell A.E. es posa com a líder de la competició després de disputar la primera concentració. La propera será a la Sala Tennis Taula Can Balsach el proper mes de març.

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada