Doble derrota falconista a Nacional

El Falcons – Smatsa Agora Grup va perdre en els seus 2 compromisos setmanals a la lliga nacional. El primer equip de Primera Nacional va tornar a cedir per 4-2 amb el Bombons Blasi Xaloc Olesa tal com va fer a la primera volta fa tot just 15 dies. El partit va tornar a ser molt igualat i aquesta vegada Albert Salas que va fer els 2 a l’anada no va poder puntuar ja que va cedir per 3-1 amb Adrià López i Adrià Úbeda. El millor jugador visitant Renato Moscoso va superar a Úbeda per 3-1 i Miquel Muñoz va caure clarament amb el defensiu Jaume Jofre per 3-0. Amb 2-2 en el marcador faltaven 2 partits molt igualats, el de López amb Jofre i Muñoz amb Renato. El primer va caure del costat visitant tot i tenir Adrià López 3 pilotes de partit que no va aprofitar i Jofre es va emportar el partit per 3-2. En el darrer partit Muñoz va arribar al cinquè set però Renato se’l va emportar clarament per guanyar per 3-2 i donar la victoria als visitants per 4-2.

El segon equip falconista que milita a Segona Nacional també va caure per 4-3 a la pista del CTT Xarxa Malgrat de Mar. Tot i la gran actuació d’Iván Ruiz que va treure els 2 punts aquesta vegada Albert Farrés no va poder puntuar. Alex Sayago va fer un altre punt i va portar el partit al dobles. La parella Ruiz/Sayago es va avançar per 0-2 en el marcador però no va saber tancar el partit i els jugadors locals els van remuntar el partit per guanyar el dobles per 3-2 i aconseguir la victoria final per 4-3. Els falconistes tot i la derrota continúen segons a una victoria del líder que també va perdre aquesta semana.

Posted in Lligues Nacionals and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada