Clara derrota a Calella del Primera Nacional

Nova setmana amb victoria i derrota a les lligues nacionals. El Falcons Sbd – Smatsa Àgora Grup visitava la pista del potent Termotur Calella, segon classificat, que no va deixar escapar la oportunitat i va sumar una nova victoria per continuar persegunit el líder, el Titus Badalona.Calella - Falcons Smatsa Els falconistes es van trobar amb un equip del Maresme al complert que va superar als visitants per 5-1. L’únic punt visitant el va sumar Miquel Muñoz que va superar per 3-2 al defensiu Abel Martinez. Adrià López i Adrià Úbeda tot i fer un bon partit no van poder puntuar tot i tenir-hi opcions (tots 2 van arribar al cinquè set amb el base local, Albert Arcos). La setmana vinent duel contra el tercer classificat, el CN Mataró també a domicili.

A segona nacional el Falcons Sbd – Smatsa Àgora Grup va obtenir una nova victòria davant l’Ateneu 1882 per 4-2 Falcons-Ateneu1882que li permet continuar en la segona posició de la classificació. Els falconistes van tornar a demostrar que el seu punt fort és el bloc i van poder puntuar els 3 jugadors. Iván Ruiz va fer 2 punts per 1 d’Àlex Sayago i un altre de Roger Minguell. Només van perdre els 2 punts davant el millor jugador visitant Juan Diaz (Minguell per 3-0 i Sayago per 3-2). La setmana vinent, el dissabte al matí juguen al camp del Titus Badalona, equip que està lluitant per anar a la fase d’ascens.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada