VICTORIA PER FINALITZAR LA PRIMERA VOLTA A PRIMERA NACIONAL

Gran partit del Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup en el darrer enfrontament de la primera volta. El primer equip falconista tenia un difícil compromís davant el CTT Vilablareix que ocupa una de les posicions de la part mitja-alta de la classificació. Un partit que es preveia molt igualat i on els pronòstics no van fallar. El millor jugador visitant Iván Martínez va adelantar als gironins amb la seva victoria davant Adrià López per 3-1 en un partit on López va tenir opcions clares de forçar el cinquè set. Ràpidament va igualar el marcador Miquel Muñoz que va superar per 3-2 a Guillem Quesada. El tercer partit era un dels clau de l’encontre i Adrià Úbeda el va jugar molt bé i va superar Martí Pelachs per 3-1 per avançar als falconistes al marcador. En el següent partit, el base visitant no va fallar i va posar l’igualada al marcador després de superar Miquel Muñoz per un clar 3-0. El cinquè punt tornava a ser clau i en aquesta ocasió Adrià López va tenir un començament de partir molt dolent i es va posar ràpidament 0-2 amb Martí Pelachs. López va començar a jugar millor i es va emportar el tercer set per 11-8 però va caure al quart que anava dominant i va cedir el punt als visitants.
Al darrer punt individual Adrià Úbeda havia de guanyar Guillem Quesada per forçar el dobles. Quesada va començar molt fort i es va emportar els 2 primers sets amb molta facilitat per 11-8 i 11-6. Tocava remontada i això va fer Úbeda que va començar a tancar una mica el joc i es va emportar el tercer set per 11-4. El quart set va estar molt igualat i es va arribar amb empat a 8 al marcador. El visitant va fer els 2 punts amb el seu servei i va disposar de 2 pilotes per guanyar l’encontre. Un Úbeda molt fred va aconseguir aixecar les 2 pilotes de partit i es va imposar per 12-10 i va forçar el cinquè set. Un set on un Úbeda molt crescut va anar sempre per davant al marcador i va aconseguir emportar-se el partit després de guanyar per 11-7. El partit es tornaria a decidir en un dobles com el dia de Sant Cugat a casa. Aquesta vegada es va repetit la història i la jove parella local formada per Muñoz i Úbeda va començar molt bé i es van emportar els 2 primers sets per 11-5 i 11-6. Al tercer set Iván Martínez va poder marcar les diferències i va contribuir en guanyar el set per 11-6. Al quart set els falconistes van poder controlar més el joc i no van deixar a Martínez ser decisiu amb la qual cosa van poder dominar el set i obtener un 11-6 al marcador que els donava la victòria i el triomf definitiu per 4-3.
Amb aquesta nova victòria els falconistes es situen amb 4 victòries i acaben la primera volta en la primera posición fora de les posicions de descens. Un descens que ara mateix ocupen el Dedalos amb 2 victòries, el Temegueste amb 3 i el Sant Cugat i la Universitat la Laguna també amb 3 que tenen pendent el seu partit entre ells dos per finalitzar la primera volta. El que guanyi es posarà amb 4 fora dels descens i el que perdi es quedarà amb 3 victòries a la zona de descens.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada