Resultats Promeses Equips

La Sala Tennis Taula Can Balsach va albergar la tercera fase del Circuit Promeses per Equips on van competir el Grup 2 del Nivell A i el Grup 1 del Nivell B. Al nivell B els triomfadors finals van ser els jugadors del CTT Ripollet “B” que va guangar els 3 partits, un molt ajustat per 3-2 amb el Badalona.

Al nivell A aquesta fase van representar al Falcons Sabadell A.E. l’habitual Marc Gibert i Ferran Ortuño que substituïa aquesta fase a Guillem Cairó. Com era de preveure van caure als 2 primers partits amb molta claretat davant el CTT Sabadell 2016 i el CTT Els Amics de Terrassa “A” per 5-0. Precisament aquests 2 equips es van jugar el primer lloc que va caure pels sabadellencs en imposar-s’hi per 3-2. En la lluita per la tercera plaça que dóna opcions de mantener el nivell per la següent fase els sabadellencs s’ho van haber de jugar enfront el CTT Castelldefels “A”. Marc Gibert va jugar a un gran nivell i va aconseguir els seus 3 punts; es 2 individuals i el doble. Ortuño va acompañar amb un puntet més per tancar el marcador amb un 4-1 favorable.

Posted in Competicions Catalanes, Temporada 2016-17 and tagged , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada