Resultats Lligues Territorials J13

Nou cap de setmana amb 6 equips en campetició a les lligues territorials. A la màxima categoria territorial la Preferent cara i creu pel Falcons SBD – Ainfar Instal·lacions. L’equip “A” va superar amb facilitat al CTT Castelldefels per 5-1 amb 2 punts de Carlos García, 2 punts de Julio Sanz i 1 punt de Jordi Farell. Els de la Masia Sant Oleguer continúen tercer en persecuació del Vilafranca i del Lluïsos de Gràcia que ocupen les 2 places d’ascens. Per la seva part l’equip “B” va caure a casa davant el CTT Poblenou que actualment està en la segona posición de la classificació. Els sabadellencs ara es centraran en intentar mantenir la categoria.
Per la seva part el Falcons-Tasta’ns de Primera va caure per 0-6 davant el CTT L’Hospitalet en el debut de Miquel Bosch a la categoria. A Segona A l’equip va caure per 1-5 davant el CTT Montbui però va estar molt a prop de poder forçar el dobles ja que Pau Argelaguet que va fer el punt va cedir l’altre per 11-9 al cinquè set i Enric Vilà va perdre els seus 2 partits per 3-1 però amb moltes opcions de victoria. Va completar l’equip Joan Avalos.
El Falcons-Bar La Masia de Segona B va guanyar per 4-3 al camp de Badalona. Els seus 3 jugadors (Carlos Aláez, David Muñoz i Carlos Adalid) van fer un punt cadascun destacant la primera derrota a la lliga de Carlos Aláez. Aláez però es va reposar i va guanyar el doble amb molta facilitat acompanyat de Carlos Adalid. Per finalitzar l’equip femení de Tercera Territorial va aconseguir una victoria al camp del CTT L’Hospitalet. Abril Salanova va ser la gran protagonista de l’encontre i va aconseguir guanyar els seus 2 individuals per 3-2 que juntament al punt de Carla Navarro van forçar el dobles. Núria Macià que va perdre els seus 2 punts va aconseguir juntament amb Abril endur-se el doble per 3-2 per donar la victoria final.

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada