Resultats Lligues Teritorials J12

JORNADA NEGATIVA PELS INTERESSOS FALCONISTES

Jornada dolenta. Aquesta seria la descripció de la primera jornada de la segona volta pels equips de territorial de l’entitat que presideix Jordi Farell.
A preferent els 2 equips van caure al dobles. Especialment dolorosa va ser la derrota del Falcons Sabadell – Ainfar Instal·lacions “A” davant el Badalona ja que van aconseguir arribar al dobles i la dupla Carlos “Raúl”Garcia / Joan “Bombes” Nogueras va anar guanyant 2 a 0 però no va saber rematar el partit. Ara l’equip s’ha quedat sense marge d’error i no pot perdre cap partit més si es vol clasificar per la fase d’ascens a Tercera nacional. Per la seva banda el Falcons “B” va caure a Sallent per 3-4 tot i comptar amb els 2 punts de Richard Garcia que va jugar a un bon nivel. La clau va estar en les derrotes de Joan Carles Ballester i Santi Carol enfront Josep Muntaner.
L’equip de Primera Territorial que va jugar molt mermat a causa de la baixa de Carlos Mestre que ha sigut pare aquesta setmana i d’Alberto Poza va propiciar una clara derrota a Sant Quirze de Besora per 1-5. Oriol Balmes va fer el punt sabadellenc. Van completar l’equip Lluís Martí i Alejandro Collado. L’equip de Segona A va caure amb un dels millors equips de la categoría, El Centre per 4-2 a Barelona. Miquel Bosch va tornar a fer els 2 punts però no va ser suficient. Marc Gibert i Joan Avalos van perdre 2 partits 3-2 que podrien haver portat el partit al dobles. El Segona B va donar una de les alegries del dia contra el quart classificat, guanyat per 4-2 al Lliçà a la Masia. A més dels 2 punts habituals de Carlos Aláez van sumar 1 punt cadasqun David Muñoz “Patas” i Carlos Adalid amb molt de mérit aquest darrer sobre David Chic.

Lleó Mestre
Per la seva banda a Tercera Territorial cara i creu. Les nenes van caure clarament per 0-6 davant El Centre en un partit on només Mariona Martí va jugar a bon nivel. Van completar l’equip Carla Navarro i Núria Macià. Per la seva banda els nois van superar per 4-2 a l’Ateneu 1882 amb 2 punts d’Alejandro Cruz i un de Martí Manent i Ferran Ortuño.

Falcons A - El Centre

Posted in Lligues Territorials, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada