Prèvia Lligues Nacionals

Després de l’aturada nadalenca aquest cap de semana tornen les lligues nacionals. El Falcons – Smatsa Agora Grup tornarà a la competició amb els seus 2 equips, el de Primera Nacional i el de Segona Nacional. El primer equip falconista que es trova fora de la zona de descens amb 3 victòries juga el diumenge a partir de les 11.00 hores a casa del Bombons Blasi Xaloc Olesa. Els del Baix Llobregat que van començar molt malament la lliga amb 5 derrotes consecutives es troben ara situats just damunt dels falconistes a la classificació amb una victoria més. Els de La Creu Alta jugaran amb el seu trident habitual formado per Miquel Muñoz, Adrià Úbeda i el recent guanyador del Torneig de Reis Adrià López. Un partit especial per Adrià Úbeda que tornarà al club que el va veure crèixer com a jugador. Els locals compten amb el seu equip titular al complert després de recuperar de la seva lesió al seu millor jugador, l’actual campió d’Espanya de Veterans Renato Moscoso. Completen l’equip el defensiu Jaume Jofre, Toni Grau i Albert Salas. Un partido on el defensiu Jaume Jofre pot marcar la diferencia pels locals.

ROGER MINGUEL DEBUTA A SEGONA NACIONAL

Per la seva part el Falcons – Smatsa Agora Grup visitarà al CTT Mollesura. Serà el partit del debut de Roger Minguell amb els falconistes aquesta temporada. El sabadellenc després de la seva bona primera part de la temporada a preferent pujarà a jugar amb el segon equip falconista. Completaran l’equip els habituals Iván Ruiz i Albert Farrés. Els sabadellencs son segons en la classificación amb 7 victòries i els locals están situats en la setena pl´ça de la classificació amb 3 victòries. Un partit que es preveu molt anivellat com la gran majoria dels partits d’aquesta lliga.

Albert Farres RevésRoger Minguell3Iván Ruiz Servei

Posted in Lligues Nacionals, PDM - Primera Divisió Masculina, SDM - Segona Divisió Masculina, Temporada 2016-17 and tagged , , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada