Prèvia Lligues Nacionals

DARRER PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA

El Falcons Sabadell – Smatsa Àgora Grup disputa aquest dissabte a partir de les 18 hores a la Sala Tennis Taula el darrer partit de la primera volta. Un partit contra un rival, el CTT Vilablareix de Girona, que es troba al ben mig de la classificació sense opcions d’anar a la fase d’ascens i allunyat del desdens. Els falconistes amb 3 victòries volen intertar aconseguir la quarta victoria en una jornada on estarán pendents del que passa a Canàries ja que el Sant Cugat fa el quadruple desplaçament a Canàries per jugar amb tots els rivals directes en la lluita per la permanencia pels vallesans. Els de La Creu Alta jugaran amb el seu triplet habitual format per Adrià López, Miquel Muñoz i Adrià Úbeda que va jugar a un bon nivell en el darrer partit de lliga. Els visitants compten amb l’ex-internacional juvenil Iván Martínez, la jove promesa catalana i estatal Martí Pelachs i Guillem Quesada. Un partit molt igualat on els visitants compten amb la qualitat dels seus 2 millors homes per intentar aconseguir els 4 punts.
Per la seva part el Segona Nacional aquesta setmana descansarà i ha acabat la primera volta com a segon classificat amb únicament 2 derrotes; les sofertes davant el líder, el Lluïsos de Gràcia a casa i en la seva al CN Tarraco.

Miki Servei

Adri Lopez

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada