Comença la segona volta a les Lligues Nacionals

Aquest cap de setmana el Falcons – Smatsa Agora Grup té un doble compromís a la Lliga Nacional. El primer equip que milita a Primera Nacional jugarà el Dissabte a partir de les 18 hores a la Sala Tennis Taula Can Balsach davant el Bombons Blasi Xaloc Olesa en la repetició del partit de fa quinze dies a Olesa de Montserrat. Llavors els del Baix Llobregat es van imposar per 4-2 en un partit molt ajustat que va poder arribar al dobles. Aquesta vegada els locals no volen fallar i volen aprofitar el bon estat de forma d’Adrià Úbeda que porta 2 punts en els darrers 2 partits per buscar la victoria. L’acompanyaran els habituals Miquel Muñoz i Adrià López. Per part dels visitant sembla que formaran amb la mateixa tripleta que fa 2 setmanes formada pels veterans Renato Moscoso i Jaume Jofre acompanyats per Albert Salas que va fer els 2 punts en el partit de la primera volta i sembla clar que estarà en el trident titular. Com a quart jugador tenen a Toni Grau. Una vegada més un partit igualat on hi ha moltes opcions que s’hagi d’arribar al dobles per saber el guanyador final. Ara mateix l’Olesa es el setè classificat i té una victoria més que els falconistes que son els vuitens classificats.

Per la seva part el Falcons – Smatsa Agora Grup de Segona Nacional visita també el dissabte a les 18 hores la pista del CTT Xarxa a Malgrat de Mar. Un partit completament oposat on juguen per una banda l’experiència dels 3 jugadors veterans locals (Fernández, Rodríguez i Carmona o Pons) i per altra banda la joventut i la il·lusió dels 3 jugadors visitants (Farrés, Sayago i Ruiz). Actualment els del Maresme es troben situats en la darrera posició de la classificació i els de Joan Nogueras es troben en la segona posició. Un partit on els sabadellencs han de buscar la victòria per seguir en la seva lluita davant el Lluïsos de Gràcia per la primera posició final.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada