Cara i Creu a Primera i Segona Nacional

EL PRIMERA NACIONAL PERD A OLESA PER UN AJUSTAT 4-2

Llàstima. El primer equip falconista va estar a prop de poder forçar el dobles en el darrer partit com a visitant de la primera volta. El Falcons Smatsa Àgora Grup visitava Olesa amb la intenció d’esgarrapar una victòria que els despegui una miqueta de la zona de descens. Adrià Úbeda va ser el gran protagonista del partit enfront del seu ex-equip i va superar els 2 millors jugadors locals Renato Moscoso i el defensiu Jaume Jofre. Miquel Muñoz no va tenir el seu millor partit i va caure amb Renato i Albert Salas per un clar 3-0. Llavors Adrià López va tenir la ocasió de fer el punt per anar a jugar el dobles però aquesta vegada no va estar tant encertat com els darrers partits i va caure per 3-1 amb el defensiu Jofre i amb Albert Salas per 3-2 en un partit que dominaba per 2-1. Amb aquest resultat els falconistes contiuen amb 3 victòries en la vuitena posición amb una derrota de marge sobre el descens. La semana vinent darrer partit de la primera volta a casa contra el CTT Vilablareix que es trova a meitat de taula.

TRIOMF DEL SEGONA NACIONAL

Per la seva banda el Falcons Smatsa – Àgora Grup de Segona Nacional va obtener una nova victòria i acaba la primera volta en la segona posició de la taula amb només 2 derrotes. Un equip on els trioms son tots molt treballats com demostra que van tornar a puntuar els 3 integrants de l’equip. Albert Farrés va fer aquesta vegada els 2 punts, amb un punt d’Ivan Ruiz i 1 del debutant Roger Minguell que va substituir a l’Alex Sayago. precisament Minguell va ser el gran protagonista del partit ja que amb 3-2 a favor es va haber de jugar el punt definitiu per guanyar el partit davant la jove promesa local Iván Fernández. Minguell va demostrar la seva millora i experiencia i va aconseguir treure el partit endavant per donar la victòria als de La Creu Alta. La semana vinent el Falcons descansa i amb aquesta jornada finalitzarà la primera volta amb el Lluïsos de Gràcia com a campió d’hivern.

Posted in Lligues Nacionals, Temporada 2016-17 and tagged , , .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada